gokselburak
Öğrenci
Merhaba herkese ben mezun senemdeyim ve mimarlik icin hazırlaniyorum aklimda şu an sakarya ve cukurova var puanlarida ayni hangi universite daha iyidir hem şehir hem kampüs olarak. Bu arada balikesirde yaşıyorum
Hayal hocam mimarlik ve çizimi seviyorum maket vs.eheh ben de mimarlık okuyorum bu sene girdim
spoiler: mimarlık neden istenir bilemiyorum.
spoiler2: o üniversiteler hakkında bi bilgim yok.
Balikesire biraz uzak kaliyor adana biraz o sıkıntı. Onun dışında niye oyle dediniz hocam merkeze gitmedigin süreceMerhabalar;
Çukurova Üniversitesi bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim.Sakarya kampüsü nasıldır bilemem ama bizim üniversitenin kampüsü Türkiye'nin en iyi kampüslerinde ilk 5 içinde her zaman.Doğa ile iç içe.Barajın üzerinde olduğu için yarımada gibi.Sosyal aktivite imkanı çok fazla.Şehir olarak ise merkeze gitmediğin sürece gayet güzel.
Adananın çarşısı çok iyi bir yer değil.Gürültü ve hava kirliliği fazla ayrıca biraz insanı daraltıyor.Geceleri çok tekin tiplerde yok ama üniversite buraya uzak zaten.Hayal hocam mimarlik ve çizimi seviyorum maket vs.
---- Mesajlar birleştirildi ----
Balikesire biraz uzak kaliyor adana biraz o sıkıntı. Onun dışında niye oyle dediniz hocam merkeze gitmedigin sürece
Balikesire biraz uzak kaliyor aMerhabalar;
Çukurova Üniversitesi bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim.Sakarya kampüsü nasıldır bilemem ama bizim üniversitenin kampüsü Türkiye'nin en iyi kampüslerinde ilk 5 içinde her zaman.Doğa ile iç içe.Barajın üzerinde olduğu için yarımada gibi.Sosyal aktivite imkanı çok fazla.Şehir olarak ise merkeze gitmediğin sürece gayet güzel.
Eyvallah dostum sağol. Sakarya ve adana hakkında başka bilgisi olan var mı? Balikesirden gidip sıkılır mıyımAdananın çarşısı çok iyi bir yer değil.Gürültü ve hava kirliliği fazla ayrıca biraz insanı daraltıyor.Geceleri çok tekin tiplerde yok ama üniversite buraya uzak zaten.