Sinan Vardar: Beşiktaş'ın transferleri fiyasko!

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
tsn_haber_detay.asp

Beşiktaş'ın Eski Yöneticisi Sinan Vardar, Beşiktaş gündemi hakkında haber1903.com'a açıklamalarda bulundu.

-BEŞİKTAŞ 3 PUANI ALACAKTIR-

Beşiktaş'ın kalan bütün maçlarını kazanmak zorunda olduğunu dile getiren Vardar; "Kasımpaşa karşısında alınan mağlubiyet Beşiktaş'ın şampiyonluk şansını azalttı. Tabii ki alınacak ikincilikte şampiyonluk kadar değerli. Bu yüzden Beşiktaş kalan bütün maçlarını kazanmak zorunda. Derbi maçlarının oynanması ile fikstür daha kolay gibi gözüküyor. Mersin'de ligde kalmak için son şanslarını kullanıyor. Toplama takımların kaderi çıktığı gibi düşmektir. Beşiktaş bu tabloda 3 puanı kazanacaktır. İnşallah istediğimiz gibi olur." dedi.

-BEŞİKTAŞ YÖNETİMİNİN GENÇLERE...-

Beşiktaş Futbol Yönetimi'nin eski düzene devam ettiğini dile getiren Vardar; " Bir futbol takımının lideri olan futbolcular kendilerine daha iyi bakmalıdır. Gece kulüplerinde gezdiklerini basında okuyoruz. Beşiktaş'ta uzun yıllar bunun mücadelesini verdim. Ancak ben bıktım. Beşiktaş'ta futbol yönetimi eski düzende devam ediyor. Futbolcuları alırken gece hayatları var mı? yok mu? çok iyi incelenmesi lazım. Bu düzen devam ettiği sürece maalesef gelişmiş futbol düzenini yakalayamayız. Baktığımız zaman Kenan 20 yaş Milli takımında harikalar yarattı. Devre arasında da çok iyiydi. Fakat ikinci yarıda Beşiktaş formasını 10 dakika giyemedi. Beşiktaş yönetiminin gençlere yöneliyoruz, mali yapımız bozuk lafları satır aralarında kaldı. 1-2 futbolcu dışında yapılan transferler fiyasko. Umarım özlediğimiz düzen bir gün Beşiktaş'ımıza gelir. " diyerek sözlerini tamamladı.

Turkfutbol