Sinan Engin, Fenerbahçe bize rakip olamaz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Link
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
5177978.jpg

Beşiktaş Kulübü Genel Menajeri, "En önemli rakibimiz Galatasaray’dı. Onları İnönü Stadı’nda yenerek büyük bir engeli aştık. F.Bahçe yarışta bize rakip bile olamaz. Zafere giden yolda çok dikkatli olmalıyız" dedi.

Beşiktaş Kulübü Genel Menajeri Sinan Engin, Trabzonspor karşılaşmasının önemine değinirken, "Şampiyonluk yolu bu maçtan geçiyor. Kazanırsak büyük avantaj sağlarız. Fenerbahçe bize rakip olamaz" dedi.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/8452379.asp?gid=211&sz=16640

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
Ayrı kulvarlardayız biri ŞL biri Süper lig haklı :)

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
her zamanki gibi önce konuşur,sonra sus pus olur.

abanoz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bir gs lı olarak sen tabikide fenerle rakip olamazsın. senin 8 yediklerini o birer birer eliyor...

(galatasarayında 5 yediklerini)

öyle veya böle doğruya doğru...

umudayolculuk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beşiktaşın bu seneki en büyük hatası Sinan Engin i oraya getirmek oldu. Gerci yönetimde haklı; gecen sene tv8 deki yorumları dinliyorduk.

abanoz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
yani suratını görünce içim bir hoş oluyor. ben bu surata 10 üzerinden 3 veririm. bu değilmi beşiktaş sk üzerine sahte pasaportları mafya üyelerine veren?

bu değilmi kendi çıkarları uğruna beşiktaşa kör futbolcu alan...
ayıp ayıp insanın söylerken yüzü kızarır. ama nerde bu gibilerde o yüz?

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
aç tavuk kendini tahıl ambarında sanırmış buda o hesap zuhahahahahaha ilahi sinan güldürdün beni fenerli değilim ama bu lafına Saçımla gülerim
sezon sonu görücem ben sizi 5. 4. zar zor bitirirsiniz ligi siz

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Sinan Engin’den Açıklama

Genel Menajerimiz Sinan Engin, bugün Hürriyet Gazetesi’nde “Fenerbahçe Bize Rakip Olamaz” başlığı ile yayımlanan asılsız haberle ilgili olarak şu açıklamayı yapmıştır:

“Uzun süredir hiçbir medya kuruluşuna özel açıklamada bulunmadım. Hürriyet Gazetesi’nin bugünkü manşet haberinde şahsıma atfedilen ifadeler de tarafımdan asla kullanılmamıştır.

Haberde iddia edilen, “Fenerbahçe bize rakip olamaz” gibi bir beyanatım söz konusu bile olamayacağı gibi, yıllardır spor dünyasının içinde yer alan tecrübeli bir futbol adamı olarak, bu tarz iddialarda bulunmayacağımı beni tanıyan herkes bilmektedir.

Turkcell Süper Lig’de zirve mücadelesinin nefes nefese devam ettiği, ligin son sırasında yer alan takımın lideri yenebildiği yarışta, şampiyonluk mücadelesinin son haftalara kadar devam edeceği düşüncesindeyim.

Her takıma olduğu gibi, ezeli rakibimiz ebedi dostumuz Fenerbahçe’ye de saygı duyduğumu ve Fenerbahçe Spor Kulübü ile ilgili bu şekilde ifadeler kullanmadığımı kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım.”

Sinan Engin
BJK Genel Menajeri

Bjk Resmi İnternet Sitesi

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Bende böyle bir açıklama yaptığına ihtimal vermemiştim.

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Açıklamalara resmi internet sitelerinden ulaşılırsa seviniriz.

KİLİT.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...