Simon kaldirilsin!

TempesTs

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Oynayanlar bilirler... Oyun[Beta] bölümünde yer almakta, hafizaya dayali oyun olan Simon'un kaldirilmasi gerekiyor. Neden? derseniz hile kol geziyor bence. 10, 15 neyse de isler abartilmis 50'lerin uzerine cikmis. Ya hangi insan o kadar rengi aklindan tuttuktan sonra birde tiklayarak o kadar puan alabilir. Muhtemelen cikan renkleri bir metin belgesine yaziyorlar.

Sari, kirmizi, mavi, yesil renkler var. Her cikan rengin kodu bas harfi olsa.

Sari yandigi zaman '' s '', mavi yandigi zaman '' m '' diyerek metin belgesinde uzatiyorlar bence. Oradan baka baka tekrardan tikliyorlar.

Oynayanlar demek istediklerimi daha iyi anlayacaktir. Yoneticilerden bu oyunun kaldirilmasini rica ediyorum :)

winstoncash

Profesör
Reaksiyon puanı
18
hile yapmanın yolunu bulmuşsun ne güzel işte hile yap kazan sen de.ya da madem sevmediğin bir oyun, oynamazsın olur biter.sana ne zararı var ki o oyunun orda durmasının?belki oyunu sevip hile yapmadan oynayanlar var.

TempesTs

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Orada oynayanlardan birisin heralde. Kaldirilmasini istememin sebebi zaten hile yapildigi gerekcesi. +Oyunu sevmedigimi vurgulamadim.

Ahlaksiz teklifin boylesi :)

Adil bir seyler istedigimiz icin boyle bir gerekce sunduk. Bence degerlendirilecektir. Yoneticiler oynarlar ise anlayacaklardir zaten.

palam

Doçent
Reaksiyon puanı
4
bence de kaldırılmalı.. hileye açık

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
ya hiç bir zaman şunu anlayamamışımdır neden insanlar başaramayacaklarına bildikleri halde hileye başvururlar ?? Ne bu yani neden kendini kandırıyorsun kii ??? Çok saçma .... Yapamıyorsan bunu kabul et .... ayrıca orada çok puan yapsan ne olacak ki ???

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Oynayanlar bilirler... Oyun[Beta] bölümünde yer almakta, hafizaya dayali oyun olan Simon'un kaldirilmasi gerekiyor. Neden? derseniz hile kol geziyor bence. 10, 15 neyse de isler abartilmis 50'lerin uzerine cikmis. Ya hangi insan o kadar rengi aklindan tuttuktan sonra birde tiklayarak o kadar puan alabilir. Muhtemelen cikan renkleri bir metin belgesine yaziyorlar.

Sari, kirmizi, mavi, yesil renkler var. Her cikan rengin kodu bas harfi olsa.

Sari yandigi zaman '' s '', mavi yandigi zaman '' m '' diyerek metin belgesinde uzatiyorlar bence. Oradan baka baka tekrardan tikliyorlar.

Oynayanlar demek istediklerimi daha iyi anlayacaktir. Yoneticilerden bu oyunun kaldirilmasini rica ediyorum :)

böyle mi yapıyorlar bilmem de Firefox'un bir eklentisi vardı hile için :sweatdrop:

centigrade

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Allahtan bizin şampiyonluk su götürmez bi oyunda:)

bana da her mesajda şampiyonluk yazısının görünmesi çok saçma gedi birazda çocuksu bir durum.oyun bölümünde ismimiz yazsın eyvallahta normal forumda fişleniyormuşum hissi verdi.

sanki ciddiyetten uzak bir yeni yetme modeliymişim gibi:) (çok mu fazla kuruntu yapıyorum acaba)

TempesTs

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Oyunu bilmeyenler icin ufak bir anlatim yapayim ve girin, bakin..

Ekranda sirasi ile yanmakta olacak dört renk bulunmakta.

Sari, mavi, yesil, kirmizi. Yanan renkleri hafizanizda tutup, mouse ile sirasi ile tekrardan tiklamaniz gerekiyor. Tikladiginizda 1 puan alicaksiniz. Ve her dogru tiklamada renkler tekrardan yanip sonecek fakat bu sefer 1 renk artmis olacak.

Yani ilkinde ; Sari, kirmizi yandi ise, bu sefer sari, kirmizidan sonra ayriyeten bir renk daha artacak ve oyle oyle her seferinde 1 puan alicaksiniz. Sizlerde deneyin, hilenin oldugunu bariz bir sekilde anlayacaksiniz...

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
ne gibi bir hile yapılıyor ben hala onu anlamadım ?? :D

TempesTs

Asistan
Reaksiyon puanı
5
ne gibi bir hile yapılıyor ben hala onu anlamadım ?? :D

Sari yandi diyelim ve siz metin belgesine '' s '' yazin, ikinci elde sari, mavi yandi, s'nin yanina '' m '' yazin tiklayin. Sari, mavi bu sefer kirmizi yandi diyelim siz metin belgesine ''k '' yazin, oradan bakarak tiklayin. Yuzlerce yapabilirsiniz. Yapmaniz gereken tek sey son yanan rengi metin belgesine yazmak olacak. Daha kisa sursun diye bas harflerini kodlayabilirsiniz. S, k, y, m gibisinden...

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
ciddden bunu yapan var mı :D :D

ayhh eğer varsa ciddi anlamda bir doktora görünsün bence :D :D

gerizekalı mı insanlarımız bu kadar ???? bu kadar hırslı ??? yaa ne olacak ki birinci olsak :D :D

kendi gayretinde yapmadıktan sonraa ayhh çok acınaklı bir durum.

O oyunun birincisi kim bilmiyorum ama açıkcası o puanı gördüğümde cidden imkansız dedim. Ya çok saçma :D :D

hehehe çok komik yaa :D üşenmeyip cidden metin belgesine falan mı yazıyor :D Allah'ım inanamıyorum şaka gibi :D :D

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Ya listenin en üstünde adın yazsa ne değişcek yazmasa ne değişecek?

centigrade

Doçent
Reaksiyon puanı
4
bi yolsuzluk buldu mu bizim insanımız için konunun ne olduğu önemli değildir sonuna kadar savunmakta fayda vardır.yahu adamlar bu oyunu yaparken veya yaptıktan sonra sence bu ihtimali dikkate almamışlar mıdır?
yani oyun dahili içindeyse dilediği gibi oynasın adam bırak.bunu sıkıntı haline getirme bünyende.birinci olunca ne olacak başımız göğe mi eriyor?

bunu niye dert ediyorsun bu kadar.oynamazsın olur biter.keyif için oynasan nolur?
herşey en başa isminin yazılması için değildir.hele ki bu kadar uyduruk bir konuda niye bu derecede tepki gösterdin enterasan.gene iş dönüp dolaşıp yaş mevzusuna gelecek:)

aklıma yusuk yörük ün açtığı başlık geldi.
hani şu beyazın programına katılanlardan biri şunu mu yaptı bunu mu yaptı diye kafayı takmıştı:)

hayatın anlamı gibi görmemek lazım bu kadar uyduruk şeyleri.olduysa da olmadıysa da hile yapıldıysa da başka teknikler geliştirildiyse de bu kadar ciddiye almamak gerek.

aslında ülkemizde de hastalık haline geldi bu tarz olaylar.en yakın örneği mustafa filminde yaşandı yine.uyduruk tartışmalar.gereksiz ve lüzumsuz olduğu kanattindeyim.

saymın bilene ödül vermiyor.o yüzden ,saymın ne derse desin sen eğlenmene bak dicem ama görünüşe göre sen epey kafayı takmışsın bu olaya.ne diyelim başarılı olman dileğiyle.

TempesTs

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Biz adil bir sekilde oynayan oyuncularin haklarini savunmaya calisiyoruz, aksine bir seyler soyleme gereksinimi icerisinde bulunulmasi yanlistir.

Oyunda hile yapiliyor ise onlem alinmalidir. Alinamiyor ise kaldirilmasi en mantiklisidir. Konuyu saptirmayalim...

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Metin Belgesine gerek yokki. :D Mouse hareketlerini kaydeden programlar var o oyun için ideal. :D

winstoncash

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Biz adil bir sekilde oynayan oyuncularin haklarini savunmaya calisiyoruz, aksine bir seyler soyleme gereksinimi icerisinde bulunulmasi yanlistir.

Oyunda hile yapiliyor ise onlem alinmalidir. Alinamiyor ise kaldirilmasi en mantiklisidir. Konuyu saptirmayalim...

abi çok ciddiye alıyosun ya sanki millet hileyle oyun kazanıp para götürüyo :D bırak isteyen oynasın, birinci olsan nolur olmasan nolur.bak yılan oyununda birinci olmuşsun ne güzel, onun mutluluğunu yaşa, takma kafaya bu kadar :)

TempesTs

Asistan
Reaksiyon puanı
5
abi çok ciddiye alıyosun ya sanki millet hileyle oyun kazanıp para götürüyo :D bırak isteyen oynasın, birinci olsan nolur olmasan nolur.bak yılan oyununda birinci olmuşsun ne güzel, onun mutluluğunu yaşa, takma kafaya bu kadar :)

İşin amacı para, pul, ödül, mödül degil... Ben neredeyim, sen neredesin...

Skor listesine baktimda sende hilecilerden birisisin... Devam et...

winstoncash

Profesör
Reaksiyon puanı
18
İşin amacı para, pul, ödül, mödül degil... Ben neredeyim, sen neredesin...

Skor listesine baktimda sende hilecilerden birisisin... Devam et...

arkadaşım 10 tane mouse hareketini aklında tutamıyosun diye sağa sola çamur atmayı bırak allasen. becerebiliyosan oyna birinci ol, beceremiyosan aç snake oyna, başka bişey oyna.hayat simon'dan ibaret değil.utanmasan dava açıcan :D:D

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Bişe sölim mi ??

Kim hile yapıp birinci oldu bilmiyorum ama kim yaptıysa harbiden çok rezil . Ve çok aptalca birşey.

TempesTs

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Bişe sölim mi ??

Kim hile yapıp birinci oldu bilmiyorum ama kim yaptıysa harbiden çok rezil . Ve çok aptalca birşey.

+1

Birileri ise hala bir seyleri savunma, bir seyleri saptirma derdinde :)

Offs, offs...

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
boşver sallaa yaaa hile yapsa kaç yazar anca kendini kandırır o kişiler ...

Hayatta bir şeye sahip olamayıp olmuş gibi görünen ve birilerinin altından bieşler yapanlar gibi ... En sevmediğim insan özellikleri .. Tamamen kişilikle alakalı ....

Hakkınla bişeyi alamıyorsan alma ! ama işte yok .. neyse bence sen de takma zaten bu beta sürümü kalkacak bütün o puanlar silinecek ...

TempesTs

Asistan
Reaksiyon puanı
5
valla bu kadar ağlayacağını bilsem hiç oynamazdım :)

Aslinda bunu o tur algilamana sasiriyorum...

Cektigim of un tek nedeni ise ne aglamak, ne mizmizlanmak. Tek sebebi, sucu ortada oldugu halde hala senin gibilerin kendini savunmaya calisacak kadar dusebilmesi... Utanma duygusuda kalmamis, hey Allah... Saka gibisin:icon_-1:

winstoncash

Profesör
Reaksiyon puanı
18
utanma duygusu kalmasa bu mesajına çok daha farklı cevap verirdim emin ol. yaptığın terbiyesizliğe cevap verme gereği duymuyorum.

TempesTs

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Senin gibi bir hilebazin hala surada bir seyler yazdigini gormek utanc verici bir sey. Fakat senin bunu anlayabilecek kapasitede oldugunu dusunemiyorum artik. Nedeni ise hala burada bir seyler yaziyor olman.

Eger gercekten yaptiginin iyi bir sey olmadigini anlayabilseydin zaten birak burada kendini savunmayi, bir kelime bile yazmazdin. Utanma duygusu olan bir insanda zaten yazamaz. Terbiyeli ayagi yapma burada bana. Buraya da yazip durma. Yeter konuyu dagittigin zaten...

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
valla bu oyunları foruma eklemekle iyi mi yaptılar kötü mü düşünmeye başladım...

kavga çıkacak forumda

altı üstü bi oyun neticede isteyen hile yapar o da kişinn kendi bileceği iş