Simge ve klasörleri serbest sıralama ?

panteist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
merhaba arkadaşlar.

windows 7-8 işletim sistemlerinde sıralama ölçütünü serbest bırakacak bir yazılıma ihtiyacım var ? yada bu yazılımsız yapılabiliniyormu?
yani masaüstü ve diğer klasörlerde dosya ve klasörlerimi istediğim yere taşımamı sağlayacak bir yöntem/yazılım var mı ? özellikle klasör içerisindeki klasörleri serbest olarak düzenlemek istiyorum. grid sistemi de olabilir. aynı windows +xp de olduğu gibi..

şimdiden teşekkürler.

murat250

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Windows 7'de masaüstü'ne sağ tıkla Görünüm -> Simgeleri otomatik düzenle işaretini kaldır.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
merhaba arkadaşlar.

windows 7-8 işletim sistemlerinde sıralama ölçütünü serbest bırakacak bir yazılıma ihtiyacım var ? yada bu yazılımsız yapılabiliniyormu?
yani masaüstü ve diğer klasörlerde dosya ve klasörlerimi istediğim yere taşımamı sağlayacak bir yöntem/yazılım var mı ? özellikle klasör içerisindeki klasörleri serbest olarak düzenlemek istiyorum. grid sistemi de olabilir. aynı windows +xp de olduğu gibi..

şimdiden teşekkürler.

buraya bir bak istersen işine yarayabilir

http://7.enpedi.com/2010/11/otomatik-sralamay-devre-ds-brakmak.html

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:rolleyes: BeN win7 dedim oç cıktı ya simdi de :clap: ama saol win 8 nie win7 yap lan:devil:
beyler win7 de nasıl not defteriyle site kurulur bu kodu yazın:

/html

//html

buraya site de yazcakları yazı[N]

//html

/html

sonra farklı kaydet in adını koyun sonuna .html koyun masa üstüne gelir ama birtek sizin bilgisayarınız görür onu

panteist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
site kurma ne alaka ?

Gel baba gibi site kurayım

sumeyrademirci

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sağ tıkla görünümden simgeleri otomatik olarak düzelme seçeneğini pasif yap :)