• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Şimdiden İlan Ediyorum: Şampiyonluk Bizim

Elbruz46

Rektör
way ben duymadım, way ben görmedim,way ben işitmedim demek yok.:D Ligin bitmesine haftalar kala Ben Şampiyonluğumuzun tüm Beşiktaş camiasına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu arada Trabzona da haber salın ikincilik de onların. kısa bir zaman dilimi içinde iki kez ard arda yenilen bir takımın Bundan sonra iflah olamayacağını, dolayısıyla önümüzdeki maçları da kazanamayacağından ikincilik de Trabzonun..

Kıskananlar çatlasın:D

Bu hafta ki maçı hele bi kazanın da on dan sonra Ş. ş sini konuşmaya başlayın Unutmayın nasıl FB denizli de son hafta Ş.Luğu kaybettiyse herkezin başına gelebilir.;)

way ben duymadım, way ben görmedim,way ben işitmedim demek yok.:D Ligin bitmesine haftalar kala Ben Şampiyonluğumuzun tüm Beşiktaş camiasına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu arada Trabzona da haber salın ikincilik de onların. kısa bir zaman dilimi içinde iki kez ard arda yenilen bir takımın Bundan sonra iflah olamayacağını, dolayısıyla önümüzdeki maçları da kazanamayacağından ikincilik de Trabzonun..

Mesaj bi yerden tanıdık geldi :clap:
Telif hakları felan vardır adamın şimdi başın belaya girmesin usta :D
Biliyosun konu meşhur oldu :devil2:

Sonradan "Moderatörler konuyu kapatın" demek yok ama :D:D:D

benden uyarması bu kelimeler lanetli söyleyene hayır getirmiyor :devil2:

demedi deme :4::4:

Kıskananlar çatlasın

Sonradan "Moderatörler konuyu kapatın" demek yok ama :D:D:D

ikiside güzeldi taktir etim:D:D:D (he şöyle güzel espiriler yapın. futbol deyince ciddi şeyler konuşmak zorunda değiliz. belkide hayatta ciddiye alınmayacak teş şeydir futbol)

gs yi görmezden gelmetin kimbilir bjk yı yener sivas a yeniliriz ha ? :D

valla fenerede kimse şans tanımıyodu ama ligde bize hayatlarının futbolunu oynadılar bizi yendiler, büyük konuşmak iyi bişey değil bekleyelim görelim..

Ben beşiktaşlı olarak bu akdar iddialı cümlelerin altına imza atamam:)

Her an herşey olabiler:D

İnşallah yanılırsın da ya Trabzon ya da Sivas şampiyon olur. Yani Beşiktaş olmasın da isterse Hacettepe olsun :D

Elbruz46 unutma Cimbom her zaman sizin takımı en kötü gününde bile yenmiştir yok Ali Sami Yen yok İnönü farketmez yenerse hiç şaşma..büyük konuşmak her zaman iyi birşey değildir bence.:)

Not Bu şafaktan sonra kim şampiyon olursa olsun herhalde tüm zamanların en az puanıyla şampiyon olacak.

Mehmet Fikret Hazarbeyoğlu Beşiktaş Şampiyon olacak dedi ya artık kesin Şampiyon oluruz... Adam boş konuşmuyor abimi öldürürüm dedi öldürdü Beşiktaş Şampiyon olur dedi olacak :D

bi kupa fenerin konusu vardı
ona benzemesin buda :P

Fenerbahçe Denizli Maçını unuttun heralde bi Galatasaraylı olarak söylüyorum :D Züleyhahahahahahaha

Hocam bu konuyu bi yerde saklı tut.
Galatasaray bjk yenince, bir hafta sonrada sivasa yatınca tekrar konusuruz ;)

bir gs li olarak takımının sivasa yatacağını biliyorsan takımının daha önce kimlere yattığınıda biliyorsundur. ve hala bunları bile bile sen o takımın taraftarıysan Ben birşey demiyorum.

maçtan 2 saat sonra görüşürüz. ;)

işte bu laftan sonra git bi hap iç sende yat sabaha bişeyin kalmaz

Şampiyonluk bizim kupa bizim!! pazar günü şampiyonluğu ilan etcez inşallah kıskanmayın:D :D

bir gs li olarak takımının sivasa yatacağını biliyorsan takımının daha önce kimlere yattığınıda biliyorsundur. ve hala bunları bile bile sen o takımın taraftarıysan Ben birşey demiyorum.

maçtan 2 saat sonra görüşürüz. ;)
İkiniz de sürekli yatıyor,yattı,yatacak muhabbeti yapıp durmayın.Galatasaray bugüne kadar kimseye yatmadı,yatmaz.O dediğinizi ancak taraftarı olmayan 3. sınıf takımlar yapar.

gördüğün gibi Sivasa yatacağını söyleyen gs li ben yalnızca alıntı yapıyorum .....
Evet arkadaş Galatasaray camiasının her şeyi.Onun sözüyle hareket ediyor tüm camia.Ölün dese hepimiz ölücez zaten :tt2:.Saçma tezine biri atladı diye tüm camiamızı çamurlama.Cidden maç satma muhabbetin çok sıktı.