Silinmiş resim getirme!!

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
abiler başlık biraz yanlış oldu galiba
abii şimdi bi fotoğraf makiesi yada telfonla çekilmiş bi resmi bilgisayara atıyoz hani kamera ayarlarında resim ismi yazarya biz oraya örneğin resim yazarız kamera resim çektikçe resim ismi resim0 resim1 diye yazar ya bunlara pc ye atarız sorun yok ama kamerdan bu resimleri sildik yeni resim çekince çekilen resim de tekrar baştan isim olarak resim0 resim1 isimlerini alıyo ben bunu unutuyom ve resimleri pc ye atıyom aynı yere isimler aynı olduğundan önceki attıklarımla değişiyo öncekiler kayboluyo benim sorunum bu buna bi çözüm yolu yada bir program varmı şimdiden saolun

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
haaaaaaa çok karışık bi durum benim bildiğim sony kameralarda otomatik isimlenidrmeyi sıfırlama durumu war onu seçersen sürekli isimler başa geliyor benim sony dvd 410 kameram war şimdiye kadar hiç sıfırlama yapmadım son resimdeki kod şöyle idi : DSC01261

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
haaaaaaa çok karışık bi durum benim bildiğim sony kameralarda otomatik isimlenidrmeyi sıfırlama durumu war onu seçersen sürekli isimler başa geliyor benim sony dvd 410 kameram war şimdiye kadar hiç sıfırlama yapmadım son resimdeki kod şöyle idi : DSC01261

işte kamerdan kameraya değişiyo hemde ben şimdi akıllandım atarken ismi değiştirip atıyorum önceden gitmiş olan resimlere çare varmı dedim abi

Reaksiyon puanı
2,148
silinen veri üzerine başka birşey yazılmamışsa geri getirilebiliyor. ama senin durumda sanırım eskiler silip yerine yenisini yazma durumu var yani aynı adres üzerine yazılıyor işe yaramaz diye düşünüyorum emin olmamakla birlikte

vacip42

Profesör
Reaksiyon puanı
0
recuva isimli programı kullan bi bi ihtimal geri getirebilirsin
forumda var ara bulursun

magicxxL

Doçent
Reaksiyon puanı
2
tarih yazma seçeneği yok mu benim kamera öyle yapıyo tarih ve saat yazarak isimlendiriyo sonunuda da 001 002 003 diye çektikçe numara veriyo

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
tarih yazma seçeneği yok mu benim kamera öyle yapıyo tarih ve saat yazarak isimlendiriyo sonunuda da 001 002 003 diye çektikçe numara veriyo

yok bende öyle değil isimlendirme neyse numaralandırıyo fakat onlar gidip sıfırdan çekince tekrara aynı isimlerle çekiyo bende bunu unutup atıyom aynı yere üstüne yazıyo