cenkkkk
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 373
MalwareBytes programıyla taratın(ücretli fakat 15 gün deneme süresi var), ondan sonra HitmanPro ile taratın.Merhaba arkadaşlar bugün virüs programımla yaptığım tarama sonucu fotoğrafta belirtilen virüsü tespit ettim. Silmeye çalıştığımda silinmiyor ne türk bir virüs olduğu hakkında bilginiz varmı ?
MalwareBytes ile taratın.Merhaba arkadaşlar bugün virüs programımla yaptığım tarama sonucu fotoğrafta belirtilen virüsü tespit ettim. Silmeye çalıştığımda silinmiyor ne türk bir virüs olduğu hakkında bilginiz varmı ?
En güzel çözüm formattır. Virüsü silersiniz yeniden oluşur temiz temiz format atın.Verdiğin bilgiler için çok teşekkür derim. Şimdi MalwareBytes'dan tarama yaptım ve ilginç bir şekilde Total AV'nin dosyalarını virüs olarak algıladı. Rakip bir virüs programı olduğu için böyle birşey yapmış olabilir mi?
PUP olarak algılıyor kısacası Potensiyel istenmeyen program yani çok kötü bi uygulama olduğu belli silin gitsin TotalAV'ı ondan sonra HitmanPro ile tarama yapın.Verdiğin bilgiler için çok teşekkür derim. Şimdi MalwareBytes'dan tarama yaptım ve ilginç bir şekilde Total AV'nin dosyalarını virüs olarak algıladı. Rakip bir virüs programı olduğu için böyle birşey yapmış olabilir mi?
Opera tarayıcınıza virüs bulaşmış(sizi gizli gizli bilgilerinizi çalan utanmaz çerezler), tüm çerezleri temizlemenizi öneririm, ayrıca Operanın yanında verilen opera reklam engelleyici aktif değil, açın. bu eklentiyide yükleyin.HitmanPro'da da böyle bir sonuç çıktı.
Pek bir şey çalamazlar merak etmeyin, sıkıntı konusunda belki yaşayabilirsiniz.Ne gibi bilgiler çalınabilir? Sıkıntı yaşarmıyım?
Tamam şimdi yarın oldu, Steam ve origin hala açılmıyor mu?HitmanPro bütün çerezleri kaldırdı. Buna rağmen devam eden bir problem olabilirmi yoksa artık bu sorundan kurtuldummu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Acil bakarmısın şuan PC de steam ve origin açılmıyor