Silinen txt dosyasını geri getirmek

soLdier

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öncelikle herkeze selamlar. Benim bir derdim var; günlerdir hatta haftalardır sildiğim bir dosyayı geri getirmeye uğraşıyorum. Yaptığım şeyi öncelikle kısaca anlatarak derdime başlayım.

Eylülün 2'si gibi Kart.txt adlı bir dosya oluşturdum. İçinde önemli bilgilerimi yazmıştım. Daha sonra bu dosyayı gizledim ve D diskinde bir yere kopyaladım. Ekim ayının 10'u gibide bu dosyayı shift+delete ile sildim. Daha sonra lazım oldu o dosyanın içindeki bilgiler ve geri getirmeye uğraşıyorum. Bu sitede ki video ile anlatılan geri getirme işine yarayan Recuva programından tutun, bu işe yarayan hemen hemen tüm programları denedim ama bu küçücük txt dosyasını bulamadım. Sistemi çok kere geri yükledim. Eylülün başlarına kadar geriye gitmeme rağmen o dosya bir türlü geri gelmedi. Allah aşkına yardım edin. Gerçekten çok önemli benim için. O txt dosyasını geri getirmeliyim. Varsa bildiğiniz lütfen yardımcı olun.. Herkeze saygılar..

_taha

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
17
Sitede arat Recuva işine yarar ;)

tudRoY

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Recover Files İşini görür. Türkçe dil desteği de mevcut.

Not: Bugün ben de senin gibi birsürü program denedim. Bir tek bu işime yaradı. Umarım senin işini de görür.

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bence bu saatten sonra geri getirmen zor çünkü Allah bilir o kurtarma programlarını C'ye yüklemişsindir:(

tudRoY

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bir de yarışçının dediği faktör var tabi, eğer üzerine çok şey yazılmışsa hdd nin o bölümünün getirmenin imkanı yok.

_taha

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
17
sen R-Studio yu dene bi netten aratırsan serailiyle bulursun senin işine tam yarayacak :)

soLdier

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet, malesef tüm kurtarma programlarını C:/ ye yükledim.:sorry2: İlginiz için saolun arkadaşlar. Umudumu kesmeye başladım artık. Tüm programlar aynı şeyleri buluyor.

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
kardeş ilkönce allah yardım etsin ama bak yukarda ark.ların da dediği gibi hdd nin üstüne fazla şey yazılmışsa getiremessin bnce onu kurtarmak için hdd nin üstüne bu aralar hiç bişe yazma