emirhanak1907
Asistan
Arkadaşlar laptopta silindir işareti bulanan bir ışık var sanırım hdd ışığı emin değilim. Bu ışık sürekli yanıyor ve bilgisayarı yavaşlatıyor. Bu bir sorun mudur nasıl çözebilirim?
Atıyorum fotoyu şimdi . O bazen yanıp sönüyor bazen yanmıyor ama yandığında yavaşlıyor. Mesela şu an HD Tune proyla tarama yaptığım için yanıyor.fotoğrafını atarmısın
Mesaj otomatik birleştirildi:
O silindir işareti Hard Disk'in çalışıp çalışmadığını belirtir.Eğer yanmıyorsa Hard Disk çalışmıyordur.
ses geliyiyormu ?
bilgisayardan
gelmiyorsa sıkıntı yok
cpunun fanını temizle ısınma kaynaklı.İşlemci sıcaklığı boşta 60 derece. HDD markasını bilmiyorum ama sshd .(8gb ssd)
öyle bir pc ye öyle bir pc gibi bir soğutucu lazım amaUcuz bi soğutucu aldım ama pek etki etmiyor.
o ısıtmıyor ısınmanın nedeni toz cpu fanı ızgarası tozla dolu cpu ısınıyor yavaşlıyor hddye yetişemiyor hdd ona uyuyor benim antikanın kronik durumu tozunu almazsam 360p de yamulur...minnacık bir ışıkçık 60 derece yapamaz onun sebebi bambaşka birşey
şşht antika deme ona mutlaka benimkine 1.000.000 çeker xdo ısıtmıyor ısınmanın nedeni toz cpu fanı ızgarası tozla dolu cpu ısınıyor yavaşlıyor hddye yetişemiyor hdd ona uyuyor benim antikanın kronik durumu tozunu almazsam 360p de yamulur...
boşta 60 derece ısınınca hdd okumada kalıyor cpunun macunu değişmeli ısı borusunun ucunda ki ızgara temilenmeli.
Teşekkür ederim geç gördüm kb. Dediklerinizi yapmaya çalışacağım.minnacık bir ışıkçık 60 derece yapamaz onun sebebi bambaşka birşey
Lisanslı zaten birkaç kere format denedim, değişmedi.Muhtemelen zararlı yazılım bulaşmıştır, windows'unuz lisanslımı?