Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam dediklerimi sırasıyla yaparsan sonuca yaklaşırsın.aslında bakarsan tam olması gerekenleri yazamayabilirim çünkü xp deyim.ayrıca ingilizce.ama aşağı yukarı aynı olacaktır gideceğin yol
-dosyaya sağ tıkla
-özelliklere gel
-güvenliğe gel
-gelişmişe tıkla
-sahip e gel.yöneticide olabilir.tahminen 3.sekmede oluyor
-administrators a tıkla
-alttaki kutucuğa tıkla ve içini dolu yap.seçili olsun yani
-tamam de.
-bi önceki ekrana gel.hani izinler yazıyor.
-ordaki tüm kullanıcılara izin ver.
hocam bunu her klasör için dene demeyi unutmuşum
bi klasöre dene ve tamam dediğin zaman "ayarları bu klasöre ve alt klasörlere uygula" seçeneğini seç.ben senin yerinde olsam format atarım.uzun ve can sıkıcı bir iş
zaten formatı tam atamamışsın.xp nin olduğu bölüme format atmadan yine o bölüme kurmuşsun
Niyetim kimseyi kırmak değil ama bunu buraya yazana kadar Google'a unlocker yazabilirdin
Ben bunu neden yazdım: Sabah sabah garibime gitti burada sorman. Foruma mesaj yazacaksın cevap verecekler. Beklemek insanı sıkar aslında. Mesaj sayısı artsin diyosan o ayrı...
arkadaşım sen vistayı formatı yanlış atmışsın bir kere format atarken diski sıfırlayıp atıcaktın, o klasörün içinde olanlar seninde anlıcağın gibi eski windows un