ridvan1452
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 24

Galatasaray'ın yeni hocası Skibbe ve Adnan Sezgin, Florya Metin Oktay tesislerinde basın toplantısı yapıyorlar..
Adnan Sezgin ve Skibbe'nin toplantısını canlı yayınlıyoruz!..
G.Saray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin:
"Nonda 6 Temmuz’da çalışmalara katılacak. 22 Haziran’da oynaması gereken bir milli maç var. Ayın 10’unda Duiburg’a gideceğiz ve 4 maç yapacağız. Millilerimizin de dönüşüne göre çalışma tarihlerine karar verilecek. Döndükten sonra da 3 hazırlık maçı oynayacağız. Cevat Güler ve Nezih Boloğlu da aynen çalışmalarına devam edecekler"
Skibbe:
"Geçtiğimiz sezon Antalya’da çok güzel bir vakit geçirmiştik takımımızla. G.Saray’dan sonra Hamburg’u da eledik ancak Zenit’e elendik. G.Saray’da da Leverkusen’de olduğu gibi genç ve milli oyuncularla mücadele edeceğiz. G.Saray’da olmaktan onur duyuyorum. Benim kariyerim açısında büyük bir şans. Ümit Davala da çok tecrübeli bir G.Saraylı.. Hakan Şükür sadece G.Saray ve Türkiye için deiğl Almanya ve Avrupa için de çok önemli bir oyuncu. Fakat kontratı doldu ve şu anda bizim onun yerine bir santrfora ihtiyacımız var."
"Ağustosta eleme maçlarına konsantre olduk. İlk amaç Şampiyonlar Ligi’ne katılmak. G.Saray Avrupa’da büyükler arasına giriyor. Bu nedenle büyüklerle birlikte aynı ligde olmak istiyoruz."
"Takımımız güçlendirmemiz gerektiğini düşünüyorum hem ligde hem de uluslararası seviyede hedefimizi genişletmemiz için. Transferler gerçekleşince sizlerle bunu paylaşacağız."
Adnan Sezgin:
"Bize Arda konusunda ulaşan bir teklif yok. Kartal’dan Yaser ve Rize’den Ferdi’yi aldık sadece. Kulüpten doğrulatmadan bu tür transfer haberleri yapmamanızı rica ediyoruz. Arda ile ilgili hiçbir resmi teklif yok. Varsayımlar üzerinde fikir yürütmenin çok doğru olduğunu düşünümüyorum.
Skibbe:
"Arda çok iyi bir yetenek. Euro 2008’de takımın ilerlemesinde büyük bir paya sahip. Arda önümüzdeki senelerde çok önemli bir yere sahip olacak G.Saray’da"
"Defansif yönde Euro 2008’de Türk Milli Takımı’nı temsil ediyoruz. Servet özellikle uluslararası seviyede bir oyuncu. Servet’in yanında olan oyuncular Hakan Balta ve Emre Güngör gibi oyuncular daha az tecrübe sahibi olan oyuncular. Euro 2008’de bu seviyede bir futbolu devam ettirmeleri bizim için çok önemli."
"G.Saray’da hoca olmak benim için çok büyük bir sınavdır. Almanya’da bile şu anda G.Saray’ın altyapısı konuşuluyor. Bu seviyeyi aynı şekilde sürdürmek istiyorum."
"2002’de çok yaklaşmıştık Dünya Kupası’nı kaldırmak için. En iyi maçımızda finalde Brezilya’ya karşı kaybettiğimiz maçtı. G.Saray’da olduğunuz zaman iyi olmak zorundasınız. G.Saray’la birlikte bir kupa kaldırmak amacındayız."
"G.Saray’la ilgili en büyük tecrübelerimi, G.Saray ile oynadığımız UEFA maçında aldım. O dönem çok detaylı bir şekilde G.Saray’ı araştırmıştım. O nedenle G.Saray’ı çok iyi tanıdığımı düşünüyorum."
NOT: CANLI YAYINI TAKİP EDEBİLMEK İÇİN SAYFAYI SIK SIK YENİLEYİNİZ...
http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=47531