Arkadaşlar hepinizin de bildiği gibi her yediğimiz kazığın ardından kazığın büyüklüğünü haykırdığımız şikayetvar.com un şirket politikasını ve site değerlendirmelerini siz SDN üyelerine şikayet ediyorum
Durum şöyleki siteyi ilk açtığınızda sağ menüde müşteri dostu firmaları görüyorsunuz genelde ilk sırada garanti bankası olduğu için onu örnek vermek istiyorum.Sağ menüde görünen müşteri dostu firmalar bölümünü ilk gören aaa garanti bankası iyiymiş bu banka ile çalışılır gibi bir izlenim oluyor ama işin aslı öyle değil ! peki neden garanti bankası ilk sırada ve değeri %100 ?
1-çok müşterisi var
2-çok müşerisi olduğu için çok şikayet var
Firmaların verdikleri cevapları olumlu ve çözülmüş kabul eden site bence aldatıcı değerlendirmeye sebep oluyor.Ayrıca şirketlerde işin kolayını bulmuş istinasız verdikleri cevaplar hep aynı kes kopyala yapıştır yontemi
ne gibi mi işte bir örnek:
Sayın ..... ..... ' ın şikayeti hakkında ,
Müşterimize konu hakkında email ile detaylı bilgilendirme yapılmıştır.
Saygılarımızla,
T.GARANTi BANKASI A.Ş .
HAKLI MÜŞTERİ HATTI
444 0 338
bir neden den dolayı bende vakıfbank hakkında şikayette bulundum
sağolsunlar 5 gun sonra benıde bu guzel mesajdan mahrum bırakmadı kendileri
ama sanmayınkı vakıfbank tarafından bir telefon yada elektronik posta aldığımı tek aldığım yukarıdakı guzel cevap
Sonuç olarak eğerki sizinde başınız derde gırerse şikayetvar.com a uğramayın çünkü sadece bu mesajı alırsınız yok ben bu mesajı sevdım dersenız ben size iletirim
Şikayetvar.com u sanal alemde şikayet ediyorum ve kullanıcı kapasitesinden dolayı aldığı reklam gelirlerinden şikayetçi olacak duruma gelmelerini diliyorum.
Saygılarımızla
Durum şöyleki siteyi ilk açtığınızda sağ menüde müşteri dostu firmaları görüyorsunuz genelde ilk sırada garanti bankası olduğu için onu örnek vermek istiyorum.Sağ menüde görünen müşteri dostu firmalar bölümünü ilk gören aaa garanti bankası iyiymiş bu banka ile çalışılır gibi bir izlenim oluyor ama işin aslı öyle değil ! peki neden garanti bankası ilk sırada ve değeri %100 ?
1-çok müşterisi var
2-çok müşerisi olduğu için çok şikayet var
Firmaların verdikleri cevapları olumlu ve çözülmüş kabul eden site bence aldatıcı değerlendirmeye sebep oluyor.Ayrıca şirketlerde işin kolayını bulmuş istinasız verdikleri cevaplar hep aynı kes kopyala yapıştır yontemi
Sayın ..... ..... ' ın şikayeti hakkında ,
Müşterimize konu hakkında email ile detaylı bilgilendirme yapılmıştır.
Saygılarımızla,
T.GARANTi BANKASI A.Ş .
HAKLI MÜŞTERİ HATTI
444 0 338
bir neden den dolayı bende vakıfbank hakkında şikayette bulundum
Sonuç olarak eğerki sizinde başınız derde gırerse şikayetvar.com a uğramayın çünkü sadece bu mesajı alırsınız yok ben bu mesajı sevdım dersenız ben size iletirim
Şikayetvar.com u sanal alemde şikayet ediyorum ve kullanıcı kapasitesinden dolayı aldığı reklam gelirlerinden şikayetçi olacak duruma gelmelerini diliyorum.
Saygılarımızla