Sikayetciyim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Czmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Mod adayi @zozeidon den sikayetciyim
Yonetici islemlerinden de gorebileceginiz uzere Ingress adli oyun icin , Android oyunlar altinda bir tanitim rehberi ve oyun klavuzu hazirladim. Arastirip vaktip ayirdim resimler videolar buldum ama acitigim konuyu sacma bi tanitim videosuyla birlestirmis durumda
bu durumda sikayetciyim
vakit ayirip uyelerimiz icin birsey yapiyorum onemsenmeden "duzen icinmis!" birlestiriliyor.
Bir emek soz konusu
tanitim videosuyla bir klavuz arasinda fark oldugunu dusundugumden yeni konu actim ama izin verilmedi
oyle olmasa bile ben o baslik altinda degil kendi konumun altinda devam etmek istiyor oynayanlara yardimci olmak istiyorum
lutfen geregi yapilsin

czmi dedi ki:
Konu daha once haber olarak, Burda yayinlanmisti
Biraz ayrinti katip biraz da destek vermek amaciyla konuya devam etmek istedim
Burda da destek vermek amaciyla acitigimi belirtmistim
emegimin baskasinin konusu altinda bulunmasindan rahatsizli duyuyorum

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Yazılı bir kuralı olmasa da başlıkta rumuz yazmak bana ayıp gelmiştir ezelden beri. Bütün forumlarda.

Sikayetciyim yazman yeterli.

Bu arada şikayetinde haklı gibi duruyosun. [MENTION=259770]zozeidon[/MENTION] a da hak vermek lazım. Adı üstünde Mod adayı. Yöneticilik konusunda acemi. İlerde daha başarılı olacaktır.

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Yazılı bir kuralı olmasa da başlıkta rumuz yazmak bana ayıp gelmiştir ezelden beri. Bütün forumlarda.

Sikayetciyim yazman yeterli.

Bu arada şikayetinde haklı gibi duruyosun. @zozeidon a da hak vermek lazım. Adı üstünde Mod adayı. Yöneticilik konusunda acemi. İlerde daha başarılı olacaktır.

Elbette basarili olmasini bizler de isteriz. hele ko boylesine bir topluluk icerisinde. Daha once ben de ben de birkac kez Mod luk yaptigimden kurallari bilmekteyim. Rica etmeme ragmen geri cevirdi bu yuzden konu acma geregi duydum
sanirim basliga isim yazma konusunda haklisiniz..
Duzeltme yapamiyorum su anda. sureyi asmis olmaliyim galiba

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Bunun için, ilgili bölümde mod ile alakalı görüşleriniz şikayetleriniz sabit başlığı var.

Orayı kullanmanızı tavsiye ederim.

Kilit!

Şaka şaka :D

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Czmi "vakit ayırıp üyelerimiz için birşeyler yapıyorum" diyorsan konu başlığını kimin başlattığını önemli görmemen gerekir.

Gerekli açıklamaları ilgili konu başlığı altında yaptım.

Dileyen arkadaşlar buradan bakabilir.

İyi forumlar.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bu ön parantezimi yanlış anlamayın ama uzun yıllar çok büyük forumlarda yönetcilik yaptım ve Zozeidon'un yaptığını da doğru buluyorum bu durumda anlatılana göre.
Bir konuyla ilgili bir adet "thread" olmalı. Hali hazırda izlenimim SDN Forumlarının zıvanadan çıktığı yönünde, bu şekilde izin verilirse daha da kötü duruma gelecek. Bir konuyla ilgili tanıtım thread'i, kılavuz thread',i sonra bu oyunmuş, oyunla ilgli feedback thread'i derken... :)

İki konunun birleşmesinin vBulletin'deki teknik karşılığı bellidir, ilk olan mesaj üste gelir, konu başlığı değiştirilebilir elbette ama ilk mesaj üstte kalır (advanced bir yönetici mesajların yerini de değiştirebilir de neyse)
Neden "benim konum" olarak bakıyorsunuz ki? Maksat insanlara faydalı olmaksa, ki inanıyorum öyle, bırakın mevcut bir konudaki ara mesajlardan biri olarak kalsın sizinki.

Şikayette bulunmayla ilgili genel kural nedir bilmiyorum. Ben konu açmazdım mesela ama açmak da yanlıştır demiyorum. Benim de, bundan çok daha komik bir olaydaki aşağılık kompleksinden ötürü bir mod'la ilgili bir şikayetim oldu, bize ulaşın kısmına yazdım. Ha ipleyen olmadı orası ayrı ama, napalım. :)

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Czmi "vakit ayırıp üyelerimiz için birşeyler yapıyorum" diyorsan konu başlığını kimin başlattığını önemli görmemen gerekir.

Gerekli açıklamaları ilgili konu başlığı altında yaptım.

Dileyen arkadaşlar buradan bakabilir.

İyi forumlar.
evet herkes baksin o konuya sadece bir videodan ibaret
evet uyeler icin yapiyorum ve arkasini getiricem diyorum, cunku burasini bir aile olarak goruyorum ve burda herkes birbirine yardimci oluyor
uzatmanin alemi yok bence
tekrar hatirlatiyorum bak ne yazmisim

Czmi dedi ki:
Konu daha once haber olarak, Burda yayinlanmisti
Biraz ayrinti katip biraz da destek vermek amaciyla konuya devam etmek istedim
[/QUOT
Czmi dedi ki:
E]
demisim ki daha once konu var ama sadece tanitim videosu
ben burda destek vericem
sorularinizi yanitlicam demisim!
daha ayrintili da anlatabilirim istersen???

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Öncelikle bu tür konuları ilgili başlıklar altında "Bölüm moderatörü hakkında görüş, öneri ve şikayetler" bölümüne yapalım.
Ama gördüğüm kadarıyla mobil dünya başlığının alt kategorilerinde bu başlıklar eksik.
Şimdilik android kategorisi hakkında ki öneri başlığını açtım.
Eğer öneri başlığı yoksa bu şekilde konu açmak yerine süper moderatörlere özel mesaj atalım.

zozeidon arkadaşımız kurallar doğrultusunda davranmış. Herhangi bir hatası yok.

Aslında siz üyelerin emek vererek kendi hazırlamış olduğu makaleler için unutulmuş güzel bir başlığımız var http://forum.shiftdelete.net/junior-editorler/
Konuyu buraya taşıdım. Alıntı mesajlarında diğer konuda kalmasında ise bir sıkıntı olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...