Waddler
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 612
arkadaşlar bana şöyle 500 tl lik filan hd ve görünümü şık bi monitör önerin ya yaza bilgisayar düzüyorum da. şimdiden teşekkürler.
Asus'un renk paletini hiç sevmedim. Şirkette var acil diye alındı ama o verilen paranın değerini hak etmiyor.
Ben AOC kullanıyorum renkleri ücretine göre çok iyi.o zaman AOC alıyorum.
Ben AOC kullanıyorum renkleri ücretine göre çok iyi.
Arkadaşın önerdiği monitörü kullanıyorum. Pixeller keskin ama performans güzel.AOC'nin çok fazla çeşidi var Vatan'da benim tercihim en az 21'' ama 23 olsa da fena olmaz varsa beğendiğiniz biraz öneride bulunsanız.
Tv kasma donma yapmazKonudan biraz uzakta ama ps4 e uygun smart olmasın max 1300 TL. Min 82Ekran tv önerme şansınız var mı. Ps4 uygun derken kasma donma yapmayan demek istiyorum
Tv kasma donma yapmaz
[MENTION=390518]Lazzz[/MENTION] [MENTION=449473]Can-K.[/MENTION] Eyvallah beyler teşekkür ederim.Arkadaşın önerdiği monitörü kullanıyorum. Pixeller keskin ama performans güzel.
Mobildeyim.Şimdi kasma derken görüntü takılması. hertz v.b ile ilgili değerler iste yokumu oneriniz
Teşekkürler.Modeli aldığımda size geri dönüş yaparımPHILIPS 32PFK5300/12 32'' ( 81 CM ) FHD SMART LED TV,200 HZ,DAHİLİ UYDU ALICI - Vatan Bilgisayar
Bunu tercih edebilirsin.Hem Akıllı Televizyon , arada oturup izlenebilir.Ama Marka konusunda çok güvenilir mi bilmem bu işi daha çok LG yapar diye bilirim fakat modelleri pahalıdır.