Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben de daha önce oylanmış gruplara baktım B grubu var A grubu yok..
ayrıca bir husus var.. sanırım bu şiir yarışmasını bu haliyle yapmak pek iyi olmadı.heyecanı kaçtı zaten bu oylama katılım sayılarından belli.. bunu BY efsaneye ithafen söylemiyorum çünki bu haliyle yapılması için bir çok fikri değerlendirdi.
ee madem eleştirdin önerin nedir?(bunu kendime soruyorum yapıcı olmak gerek)
bu yarışma için en fazla 10 şiir kabul edip tek seferde oylamaya sunmak ve işi bitirmek
sonradan gelen fazla şiirler için de 1 iki hafta ara verip aynı yolu uygulamak....
sdn de bu ilk teşebbüs ve bence nerde hata yapıldı sorularının cevabının bulunması için iyi bir fırsattı. bence hatalar
1. şiirler ayrı ayrı sayfalarda açıldı. halbuki aynı sayfada gösterilebilirdi. adımı kısaltmak rağbeti artırır.
2. bu kadar ciddiye almaya gerek yoktu. birisi tamamlansın birisi açılsın gibisinden. gruplar yine grup olsun. aynı zamanda oylansın. ilk elemeleri görmedim ama A grubu denilene altmışın üstünde oy verilmişti sanırsam. sonra gittikçe katılım düşmüş. şimdi madem ki işin ucunda ev araba binlerce liralar yok maksat şiir okumak okutmak, iki günde bilemedin bir haftada halledilmeliydi yarışma.
ama her şeye rağmen yüzbine varan aktif izleyicisi olan bir sitenin böyle bir kültür faaliyeti yürütmesi kayda değer cinsten.
bir fıkra yeri gelmişken. temel idam sehpasında asılmaya götürülüyor. cellat yağlı urganı temel'in boynuna geçirmeye çalışırken bir basın mensubu da lüzumsuzluğunu belli edip "söylemek istediğiniz bir şey var mı" diyor.
temel şöyle bir geçmişe dalıp içini geçirerek cevap veriyor.
- bu da paa bi ders olsun.
Ya aslında işi bozan benim her fikre açık olmamdı. Ben bu işi 3 aşamada bitirecektim ama böyle olması istendi böyle oldu. 3 aşamadan kastım şu; 40 şiir vardı, 2 grup oylanacaktı 20-20. Daha sonra 2 gruptan alınan 10 kişi tek seferde oylanacaktı.
Bu organizasyon sdn'de ilk defa yapıldı. Bu kadar kusur kadı kızında da olur
Amannnn... bir katılımcımız daha oldu ve 26 katılımcı ile beklenenlerin çok üstüne çıktık Demek konuyu güncel tutmak işe yarıyormuş güncel
---------- Post added 02-02-2011 at 00:39 ---------- Previous post was 01-02-2011 at 23:55 ----------
Yok artık bir katılımcı daha mı ??? 27 olduk... güncel Hadi SDN, okumak o kadar zor değil. Aklında ve gönlünde kalanı seç gitsin. 5 dakikanı almaz
Biri yorum yapsa da bende floot yapmaktan ceza almasam. Modlara sesleniyorum; vallahi benim suçum yok, ceza vermeyin... Tek amacım bu konuyu güncel tutup oy veren sayısını arttırmak
Bakın bu şiirler halka açıktır ve sevgilinize/sevdiğinize okuyabilirsiniz. Bunu yapacaksanız teşekkür etmenin çok basit bir yolu var ! Oy vermek güncel