Sigarayı bıraktım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Merhaba sayın SDNciler

Bugün itibariyle 3.gün sigara almamaya başlamamın ardından :thumbup: Paylaşmak istedim . İçimde tuaf bi burukluk var 5 senelik iyi dostum sanıp beni sürekli zehirleyen arkadaşımdan ayrılıyorum :crying: Sinirleniyorum asabi oluyorum krizim tutuyo melhur nikotin krizi ama atlatıyorum zamanla aşacağıma inanıyorum

Çok zaman kızıyorum ona ne vardı beni zehirlemeseydin geçinip gitseydik benden sana bir zarar yokta sen neden bana hem maddi hem manevi zarar veriyorsun böyle dostluk olmaz :sleep: Hep benden bekliyorsun herşeyi bir yere kadar sana kendimden ödün vermeye tahammül edebilirim bende insanım canım aaa :tongue:

Velhasılkelam Bundan ziyade aşırı mutluyum 3 gündür paket almamamın hasılatı 15 TL :tt1: çayı sigarasız içmeye alışıyorum tadı farklıymış aslında bugün öğle yemeğimden sonra 16:20 sıralarında dedim bi bakim içemedim :D Başım döndü söndürdüm isteyince oluyormuş anladım aaa en güzeli sabahları kalktığınızda o acı tat artık dilinizde yok

Hoşçakal Dostum Seni Özlemiyeceğim üzgünüm :cool:

Varmı bu konuda destek olacak kimse

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Konuya girmeden kesin sen açmışsındır diye düşünmüştüm. Yanılmamışım. :D

Bu yolda sana başarılar. :)

Neanderthal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
18 yaşımdayım bir kere bile ağzıma sürmedim.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Umarım tamamen bırakabilirsin.Ben çok gördüm türlü türlü yöntemler kullanıp bi süre sonra stres sıkıntı yüzünden tekrar başlayanları.Dert olunca sigaranın hep bir bahanesi oluyor.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Benim hiç bir denemem 3 günü bulamadı:(

İnşallah başarılı olursun.Bir gün ben de bırakabilecek miyim acaba...

vacip42

Profesör
Reaksiyon puanı
0
En iyi 2. sini yapıp bırakmıssın tebrikler :)
Bu arada en iyisini ben yaptım hiç başlamadım :D:D

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Sigara Öldürür -> тüRĸ genci ölüмden ĸorĸar мı ! ? :D

ghoust

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
8 senedir içiyordum(günde 1 paket) bende bırakalı bugün itibariyle 44 gün oluyor...mutluyum sadece bi çok arkadaşla birlikte ve hepsi içerken kendimi kötü hissediyorum..size başarılar.

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Benim hiç bir denemem 3 günü bulamadı:(

İnşallah başarılı olursun.Bir gün ben de bırakabilecek miyim acaba...

İnanmak başarmanın yarısıdır :D Denemeye ne dersiniz

Teşekkür ederim Arkadaşlar desteğinizden dolayı :blush:

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Arkadaşlar Romanticte Artık Bıraktı Sigarayı

Türkiyenin Havası Dumansız Hava Sahası

Alkışlar Romantiğimize :D

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
12 senedir içiyorum darısı bana..:D

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Arkadaşlar Romanticte Artık Bıraktı Sigarayı

Türkiyenin Havası Dumansız Hava Sahası

Alkışlar Romantiğimize :D

Ablamın sayesinde bende bırakıyorum :)
Yaşasın dumansız hava sahası :)
Bırakmak isteyenler için talep olursa bi grup bile kurmayı düşündük ablamla :)

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Ama ben aşkımdan ayrılamam ki...:unsure::crying:

Romantic bana sırf bana manevi destek vermek için bırakıyor . Burcudan ayrıldında ondan neden ayrılamayasın :) Aşkının sana bir sürü zararı var bırak onu terk et gitsin kötü o kötü bak bana sadece 3 günlük hasılatı 15 lira konu alman tat alman herşey değişiyor sabahları kalktığında dilinde acı bi tat olmayacak En önemlisi çayla aran bozulcak onuda doğanın mucizesiyle telafi edersin Gel kırma bizi yaa

YEŞİL ÇAYIN SAĞLIK MUCİZESİ, SAĞLIĞA FAYDALARI

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Romantic bana sırf bana manevi destek vermek için bırakıyor . Burcudan ayrıldında ondan neden ayrılamayasın :) Aşkının sana bir sürü zararı var bırak onu terk et gitsin kötü o kötü bak bana sadece 3 günlük hasılatı 15 lira konu alman tat alman herşey değişiyor sabahları kalktığında dilinde acı bi tat olmayacak En önemlisi çayla aran bozulcak onuda doğanın mucizesiyle telafi edersin Gel kırma bizi yaa

YEŞİL ÇAYIN SAĞLIK MUCİZESİ, SAĞLIĞA FAYDALARI

Bırakacam inşallah zamanla....:unsure:

Bu arada burcu kim ya..:mrgreen:

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49

hani bunun rahmetini andıkdı ya :D

Zamanla deme kandırma bizi :hammer: Destek istiyoruz Korkuyormusun yoksa :4::4:

hellowner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Sigarayı bırakırken senin en çok korktuğun şey hayattan artık eski zevki ve tadı alamayacağın, hayatın tadı tuzu kalmaz, sinir stresle bundan sonra nasıl baş edeceğin, iyi günde kötü günde dostun olan sigaran artık yanında olmayacak ve sen onu sürekli isteyeceksin, içindeki duygularını bastırmaya çalışacaksın ve yeni hayatın resmen ızdıraba dönecek!

sigarayı bu şekilde bırakanlar büyük çoğunlukla tekrar başlıyor

bu tip acılar olmasaydı zaten içen de olmazdı aramızda, o iğrenç kokan dumanı çiğerimize ilk defa çekerken, buna asla bağımlı olmam, istediğim zaman bırakabilirm derdik, ama değil işte...

Sigara içenlere tavsiyem Allen Carr "Sigarayı bırakmanın Kolay Yolu" kitabını mutlaka okuyunuz. Gerçekten bakış açınız değişir. Herif sıradan bir muhasebeciydi, 46 yaşına kadar günde 3 paket sigara içermiş, defalarca bırakmayı denedi ama olmadı. Kitabı okurken sigarayı bırakmanız gerekmiyor zaten )) mucize kendinden gercekleşiyor

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177

Burcu Ablamın senin sigarana verdiğin isim heralde :P

Bu arada ben de bıraktım sigarayı ablamın sayesinde :)

İçime böyle bi heves, bi yaşama duygusu bi bi bişeyler geldi, çocuklar gibiyim uçmak istiyorum, tavsiye ederim @spybot :)

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Sigarayı bırakırken senin en çok korktuğun şey hayattan artık eski zevki ve tadı alamayacağın, hayatın tadı tuzu kalmaz, sinir stresle bundan sonra nasıl baş edeceğin, iyi günde kötü günde dostun olan sigaran artık yanında olmayacak ve sen onu sürekli isteyeceksin, içindeki duygularını bastırmaya çalışacaksın ve yeni hayatın resmen ızdıraba dönecek!

sigarayı bu şekilde bırakanlar büyük çoğunlukla tekrar başlıyor

bu tip acılar olmasaydı zaten içen de olmazdı aramızda, o iğrenç kokan dumanı çiğerimize ilk defa çekerken, buna asla bağımlı olmam, istediğim zaman bırakabilirm derdik, ama değil işte...

Sigara içenlere tavsiyem Allen Carr "Sigarayı bırakmanın Kolay Yolu" kitabını mutlaka okuyunuz. Gerçekten bakış açınız değişir. Herif sıradan bir muhasebeciydi, 46 yaşına kadar günde 3 paket sigara içermiş, defalarca bırakmayı denedi ama olmadı. Kitabı okurken sigarayı bırakmanız gerekmiyor zaten )) mucize kendinden gercekleşiyor

:yes: Mükemmel yorumunuz ve katkınız için Teşekkürler :)

benim o korkum yok çok şükür zaten bu konu başlığı altın tüm hissettiklerimi paylaşıcam romanticte bana destek Umuyorum Zorhak Da katılacaktır bize
Cesur insanlar kendilerini belli eder Gökhan Ve Zorhak tan bununla ilgili Cevap bekliyoruz :wink:

physco

Asistan
Reaksiyon puanı
0
beyaz lazer diye bir zıkkım var istanbul/GOP Mavi çarşının yanındaki şafak hastanesinde yapıyorlar tek seans ağrısız sancısız arkadaşın babası bırakalı 2 ayı geçti fiyatıda 300-350 civarıydı o zaman

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
başlamadan hataydı zaten :)
dumansız hava sağası

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Bende bırakıyorum son iki paket sonra ..:)

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Teşekkürler emu

Spybot ve romantic te bana eşlik ettiler umudumuz Zorhakın katılması :)

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Sigara Öldürür -> тüRĸ genci ölüмden ĸorĸar мı ! ? :D

Ölüm dediğinin çeşidi boldur... :wink: Sigaradan öte tarafı boylayanla şehit bir olmaz... Romantic kardeşim 19 yaşındayım bir kez ağzıma sürmüşlüğüm yok... Senin de o illeti bırakmış olmana sevindim :clap: Ne mutlu sana... :yes:

desende_asi

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Bırakanlara destek olmak isterim ama sigara içen biri olarak ne kadar inandırıcı olur bilemiyorum... Bırakanlara hayırlı olsun ne diyim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...