Sigaranın içinde böcek ilacı var

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
O değil de şu karikatür aklıma geldi. :)

640x480_9279yigit_ozgur_karikaturleri_1740.jpg

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Onlari sonradan karistiriyorlar tabii ki. O kadar maddenin dogal olarak tütünde bulunmasi mümkün mü?

Bir ara nerde okudum hatırlamıyorumda bazı bitkilerin toprağı arıtmada kullanıldığını okumuştum. Bünyesinde ağır mettalleri ve zehirli kimyasalları barındaran toprakların ıslah etmek için bazı bitkileri düzenli olarak ekip toprağın içinde zehiri bitkiler yoluyla temizleme yolundan bahsediliyordu .Tam hatırlamıyorum ama bu bitkilerden bir tanesi de tütün sebze türlerinden lahana ama hepsi değil sadece famillaya içerisinde melezlenmiş bir kaç tür.Hatta lahana bitkisainin toprakta mikron düzeyinde altın çektiğini anlatıyordu makalenin bir kısmında.Vel hasıl bence tütünde anlatılandan çok anlatılmayan bir sürü madde mevcut .Yada adamlar kendi topraklarını ıslah etmek için kullandığı tütünü sigara olarak dünya piyasasına satmadığını nerden biliyoruz.Yani illa zehir katmalarına gerek yok zehirli topraklara ekilmiş bitkiler zaten bünyesinde zehir barındıryor daha fazlasına ne gerek var.

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
İçinde DDT yani böcek ilacı olmayan sigaraya sigaramı denir

osmanalp6161

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sigaranın içinde herşey var 16 senelik yaşamımda herşey duydum valla eger dogruysa icen adam mutasyon felan geçirir herhalde