Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir ara nerde okudum hatırlamıyorumda bazı bitkilerin toprağı arıtmada kullanıldığını okumuştum. Bünyesinde ağır mettalleri ve zehirli kimyasalları barındaran toprakların ıslah etmek için bazı bitkileri düzenli olarak ekip toprağın içinde zehiri bitkiler yoluyla temizleme yolundan bahsediliyordu .Tam hatırlamıyorum ama bu bitkilerden bir tanesi de tütün sebze türlerinden lahana ama hepsi değil sadece famillaya içerisinde melezlenmiş bir kaç tür.Hatta lahana bitkisainin toprakta mikron düzeyinde altın çektiğini anlatıyordu makalenin bir kısmında.Vel hasıl bence tütünde anlatılandan çok anlatılmayan bir sürü madde mevcut .Yada adamlar kendi topraklarını ıslah etmek için kullandığı tütünü sigara olarak dünya piyasasına satmadığını nerden biliyoruz.Yani illa zehir katmalarına gerek yok zehirli topraklara ekilmiş bitkiler zaten bünyesinde zehir barındıryor daha fazlasına ne gerek var.