Şifre Kaydedici Program Lazım çok Acil

By_SeRKaN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mrb.. Arkadaslar bana çok acil şifre kaydedici program lazım şifre kaydediciden kastım şu; İçerisine şifreleri ve nereye ait oldugunu filan herşeyini bn giricem örneğin;
shiftdelete.net
...............com - buna benzer şeyler girdiğim zaman programa böyle veya buna benzer çıkıcak ben tıkladığım zaman kullanıcı adı şifresi ve girdiğim herşey cıkıcak başkalarının diğer şifreleri flan görmesini istemiyorum çünkü başkalarının yanında bakıorm genelde şifrelere sadece ona ait bölümü görsünler yeter.. şimdiden teşekkürler

By_SeRKaN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar k.bakmayın ben yanlış anlattım heralde benm demek istediğim explorer veya başka bi tarayıcıya girdiğim şifreleri değilde kendi kllandığım şifreleri kaydedecek bi program harddiskime koyduğum şifre mesela ama bunları bn kendi elimle yazagım ve arşivimde bulunduracğım

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Basit bir şekilde not defterine de yazabilirsin bunu. :)

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Benim bir kırmızı defterim var bunun için :D

Açıkçası programlara pek güvenemiyorum.
Yazıyorum bir deftere,kağıda saklıyorum.

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
kaybolmasın diyorsan kendine mail at orda kalsın.
veya her yerde aynı şifre kullan. bu kadar kafanı yormaya ne gerek var.

By_SeRKaN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim demesi kolay 64 tane web sitenin işTe yok harddisklerin işte falanca yerin şifresini öle heryere yazamam aynıda yapamam aklımdada tutamam

ring

Asistan
Reaksiyon puanı
8
merhaba,

Size Password Depot adlı programı öneririm.Program, kullanıcı için çok kolay bir arayüze sahip;yazılımlarınızın, web sitelerinizin, kredi kartlarınızın ve daha bir çok şeyin passwordünü düzenli bir şekilde ve çok kolay bir şekilde saklayabilirsiniz.
Programı taşınabilir olarak da USB belleğinizde kullanabilirsiniz.Kendi içersindeki eşleştrime menusu ile USB belleğinizle PC niz arasında eşleştrime yapabilirsiniz.

Programın web sitesi : http://www.password-depot.com/

Program ücretli, ancak parasını sonuna kadar hakkediyor.

Not : Formumuzda bir arkadaşımız ücretsiz lisanslı olarak kullanabileceğiniz 4.1 versiyonunun bağlantısını vermiş isterseniz bu versiyonunu bir deneyin.

http://www.softwareload.co.uk/password-depot-for-free.html

Sağlıcakla kalın