Sıfır ses çıkaran ve ısınmayan bilgisayar tavsiyesi

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Daha önce bunu pek çok forumda pek çok kişiye sordum ama hiç kimseden kayda değer bir cevap alamadım. Hedef şu; aşırı ısınma sorunu olmayan, ses çıkarmayan (fansız ve hard disksiz) ve yeterli performans verecek bir cihaz arıyorum. Yeterli performansı biraz açayım, son çıkan oyunları oynamakla ilgilenmiyorum ve şu an almaya niyetlendiğim bir oyun canavarı falan da değil. Ayrıca ben bir film aşığıyım. Bilgisayarımın ekranı iyi olmalı ki film keyfimi bölen bir şey olmasın. Batarya ömrü olarak da fişten çekmeye kormamalıyım, batarya olarak da istediğimi vermeli. Ders çalışırken, bir şeyler okurken ekran gözlerimi acıtmamalı/yormamalı. En fazla 14" olmalı ki taşınabilir olsun. Bana böyle bir bilgisayar önerebilir misiniz ?

Ayrıca internette şöyle bir bilgisayar gördüm, bu cihaz nasıldır ?

http://urun.n11.com/dizustu-bilgisa...0j8tx-i5-5200u-8gb-256ssd-133-fdos-P101890426

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Valla benim laptopumda baya eskidi 2009 da almıştım çok fena fan sesi var ve ekranını seviyorum ama ilerde çerçevesi daha az olan ve daha ince bi laptop almayı düşünüyorum...Bende en son baktığımda Dell XPS 13 ü beğenmiştim ama özellikleri nedir ne değildir bilmiyorum...tasarımını sevmiştim..
Dell Inspiron XPS13 9350 Intel Core i5 6200U 2.8GHz 4GB Fiyatı

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Olabildiğince uygun bir şey arıyorum. 3600 TL olsa direk düşünmeden alırım onu. Hele ubuntu ile gelen versiyonu bile var. Ama pahalı. Biraz da bütçe dostu birşey bakıyorum.

CekyRey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar yardım edermisiniz.
MSI NB Dominator GT72S 6QD-216TR
bu pc yi almayı düşünüyorum.
gta 5
assasin's creed syndicate
batman arkham knight
the witcher 3

gibi oyunları kaldırırmı yardım ederseniz sevinirim.

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
bu sorunun konunun başlığı ile ilgisi ne ?

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Konuyu dağıtma. Eğer bu sorunun cevabını istiyorsan farklı bir konu açabilirsin.
Forumdaki diğer herkesin yaptığı gibi misal. Cidden, kimse özel muamele beklemesin. Sırf siz forumda yenisiniz, bilgisizsiniz, hassas bir kişiliğe sahipsiniz ya da sabırsızsınız diye bunun sorumluluğunu çekmek zorunda değiliz. Uyarınca karşıdakine diklenmeleri var bir de böyle. Forum yöneticilerine allah sabır versin...

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
Forumdaki diğer herkesin yaptığı gibi misal. Cidden, kimse özel muamele beklemesin. Sırf siz forumda yenisiniz, bilgisizsiniz, hassas bir kişiliğe sahipsiniz ya da sabırsızsınız diye bunun sorumluluğunu çekmek zorunda değiliz. Uyarınca karşıdakine diklenmeleri var bir de böyle. Forum yöneticilerine allah sabır versin...
aminnn...