Alkan Güler
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Elimde yurtdışından (Ukrayna) "sıfır" MSI GTX 970 gaming 4G garanti belgesi ile geldi. Maddi durumum sıkışık olduğu için elimdeki ekran kartlarından birini satacağım. Bu ürün dediğim gibi sıfır üründür, çok yakın bir arkadaşımdan bana hediye olarak gönderildi. Garanti ile ilgili bir sıkıntı olduğunda ürünü Ukraynaya kargolamanız gerektiğini belirteyim. Bu konuda her şekilde yardımcı olacağımı nasiplecenek arkadaşa buradan söz veriyorum. Zaten bu tarz ürünlerin garantiye gitme oranları çok düşüktür. Olurda bir ihtimal garantiye göndermeniz gerekirse diyorum (her ne kadar düşük bir ihtimal olsada). Ürünüde normal fiyatına nazaran 1000tl ye vereceğim. İyi bişe olsa bu kadar ucuza vermezdin diye düşünüyorsanız, inanın kira paramı ödeyemedim ve öğrenciyim. Acilen satmak zorundayım.
Ha yok ben türkiye garantili olsun, yurtdışı işi beni korkutuyor diyorsan abicim, kardeşim. Şuan halihazırda kulladığım takalı 1 hafta olan EVGA GTX 970 FTW+ ekran kartımı satacağım, MSI'ı kendim kullanacağım. 1452 liraya Vatan'dan aldım arkadaşlar. Faturasıyla, garantisiyle teslim edeceğim. Bunada sıfır ayarında falan demiyorum, direk sıfır üründür arkadaşlar. Bu kartıda 1350 liraya vereceğim. Sadece 4 gün "OC" yapmadan kullandım arkadaşlar.
Ciddi alıcı düşünen arkadaşlarım bana 0507 027 4959 numaralı telefon numarasından ulaşabilirler.
Ha yok ben türkiye garantili olsun, yurtdışı işi beni korkutuyor diyorsan abicim, kardeşim. Şuan halihazırda kulladığım takalı 1 hafta olan EVGA GTX 970 FTW+ ekran kartımı satacağım, MSI'ı kendim kullanacağım. 1452 liraya Vatan'dan aldım arkadaşlar. Faturasıyla, garantisiyle teslim edeceğim. Bunada sıfır ayarında falan demiyorum, direk sıfır üründür arkadaşlar. Bu kartıda 1350 liraya vereceğim. Sadece 4 gün "OC" yapmadan kullandım arkadaşlar.
Ciddi alıcı düşünen arkadaşlarım bana 0507 027 4959 numaralı telefon numarasından ulaşabilirler.