Sıfır iphone 7 mi? İkinci el iphone 8 mi?

BrkyOnr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yıl 2020 olduğu için ikinci el iphone 8 düşündüm daha uzun ömürlü olur diye fakat sonuçta ikinci el bi sorun da çıkabilir o yüzden sıfır iphone 7 de düşünüyorum.

Reaksiyon puanı
8,191
İkinci el 8. iPhone 7 ve 8 kullandım ve düşünmeden 8 öneririm. 7 arkası metal olduğu için ısındığı zaman çok çabuk belli eden ve pil yönünden 8 kadar başarılı olmayan bir cihaz. Kağıt üstünde 7 daha iyi gözüküyor ama 8 in kullandığı A11 işlemcisi güç tüketimi sayesinde daha uzun süre götürebiliyor.

• Beğen
Reactions: _X_

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
Yıl 2020 olduğu için ikinci el iphone 8 düşündüm daha uzun ömürlü olur diye fakat sonuçta ikinci el bi sorun da çıkabilir o yüzden sıfır iphone 7 de düşünüyorum.

XR aşağısı modellerde uzun ömürlülük diye bir olay söz konusu değil.

XR'a çıkamazsanız S10Lite'a bakmanızı öneririm.

Reaksiyon puanı
8,191
XR aşağısı modellerde uzun ömürlülük diye bir olay söz konusu değil.

XR'a çıkamazsanız S10Lite'a bakmanızı öneririm.
Standart bir kullanımda 6S bile uzun süre götürür. Sadece Apple değil artık her üretici güçlü donanımlar koyduğu için amiral gemisi klasmanındaki telefonlar uzunca süre götürüyor. Ayrıca iPhone 8'in işlemcisi halen daha çok güçlü. Her türlü işlemi ve uygulamayı rahatlıkla açabiliyor.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Bu devirde Iphone 7 sıfır alınmaz bence.

Benim kuzenip Iphone 7 kullanıyordu 32 GB versiyonu hayattan soğur adamı sürekli hafıza dolu uyarısı bataryası ufak sürekli bitiyor hızlı şark yok ekran kasa oranı leş gibi. ( Sadece marka var telefonda donanım 2020 yılına yakışmıyor )
Kuzenim ondan 2599 TL verip Realme XT modeline geçti dünya varmış diyor.
Geniş Amoled ekran üstüne 128 GB hafıza 20W hızlı şarj 4000 mAH batarya şuan hayatından çok memnun bunca sene Iphone diye neden inat etmişsem diyor. ( Gerçekten hem parana hem alacağın karşılığa yazık bence. )
Yeni nesil android modellere yönelmeni öneririm.
Iphone illaha alacaksanda sıfır Iphone 11 XR flan almalısın alamıyorsan hiç bulaşma ıphone modellerine yada ikinci eline. ( İkinci ellerin yüzde 90'ı batarya öldüğü ekranı kırılıp dandik bir ekranla değiştirildiği için satılıyor. )

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
XR'ın altına inmemenizi öneririm fakat bütçenizi o kadar arttıramazsanız eğer temiz 2. el bir iPhone 8 alabilirsiniz, daha uzun ömürlü olur iPhone 7'ye göre.