iPhone XR dan aşağısı alınmaz. Bütçeniz ne kadar?Yıl 2020 olduğu için ikinci el iphone 8 düşündüm daha uzun ömürlü olur diye fakat sonuçta ikinci el bi sorun da çıkabilir o yüzden sıfır iphone 7 de düşünüyorum.
Yıl 2020 olduğu için ikinci el iphone 8 düşündüm daha uzun ömürlü olur diye fakat sonuçta ikinci el bi sorun da çıkabilir o yüzden sıfır iphone 7 de düşünüyorum.
İkinci el 8 almanızı tavsiye ederim.Yıl 2020 olduğu için ikinci el iphone 8 düşündüm daha uzun ömürlü olur diye fakat sonuçta ikinci el bi sorun da çıkabilir o yüzden sıfır iphone 7 de düşünüyorum.
Standart bir kullanımda 6S bile uzun süre götürür. Sadece Apple değil artık her üretici güçlü donanımlar koyduğu için amiral gemisi klasmanındaki telefonlar uzunca süre götürüyor. Ayrıca iPhone 8'in işlemcisi halen daha çok güçlü. Her türlü işlemi ve uygulamayı rahatlıkla açabiliyor.XR aşağısı modellerde uzun ömürlülük diye bir olay söz konusu değil.
XR'a çıkamazsanız S10Lite'a bakmanızı öneririm.
XR'ın altına inmemenizi öneririm fakat bütçenizi o kadar arttıramazsanız eğer temiz 2. el bir iPhone 8 alabilirsiniz, daha uzun ömürlü olur iPhone 7'ye göre.Yıl 2020 olduğu için ikinci el iphone 8 düşündüm daha uzun ömürlü olur diye fakat sonuçta ikinci el bi sorun da çıkabilir o yüzden sıfır iphone 7 de düşünüyorum.