- Reaksiyon puanı
- 88
Yazında gelmesiyle beraber kıyafetlerimde bayağı bir değişiklik söz konusu oldu.Ama bu kıyafet değişikliği merakımın sonu hayır'a çıkamadı.
Son 1 aydır bu kıyafetler konusunda kendimi çok salmış bulunmaktaydım.
Cuma günüde saat 12'den gece 1'e kadar filan pc başındaydım.Tabi üstte başta hiç bişi yok :mrgreen:.Gecede baş ağrısından yatakta kıvrım kıvrım kıvrınmalar vs.
Bu günde dershaneye sınav olmaya felan gittim.Oradan çıkışa güngörende gezdim bişiler yedim derken tüm gün baş ağrım vardı.Eve 17:30 civarında geldim.Gelir gelmez foruma bi bakıp yatağa yattım , yatış o yatış şimdi kalktım
inch:.Yatmadan önce hap içmiştim şimdi daha iyiyim ama bir de burun akıntısı ve hapşırık başladı :razz:.Hiç sevmiyorum grip olmayı :sorry2:
:fever: :fever: :fever: :fever: :fever: :fever: :fever: :fever: :fever:
Son 1 aydır bu kıyafetler konusunda kendimi çok salmış bulunmaktaydım.
Cuma günüde saat 12'den gece 1'e kadar filan pc başındaydım.Tabi üstte başta hiç bişi yok :mrgreen:.Gecede baş ağrısından yatakta kıvrım kıvrım kıvrınmalar vs.
Bu günde dershaneye sınav olmaya felan gittim.Oradan çıkışa güngörende gezdim bişiler yedim derken tüm gün baş ağrım vardı.Eve 17:30 civarında geldim.Gelir gelmez foruma bi bakıp yatağa yattım , yatış o yatış şimdi kalktım

:fever: :fever: :fever: :fever: :fever: :fever: :fever: :fever: :fever: