Şiddetli geçimsizlik sebebiyle yeni dava açtı!

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
demet_akalin_14subat.gif

Demet Akalın eşini ağır şekilde suçlayarak 4 gün önce boşanma davası açmıştı. Yaptığı ağır şikayetleri geri aldı ve yeni bir dava açıp gerekçesini şiddetli geçimsizlik olarak gösterdi.

Önder Bekensir dava dilekçesinde parasal konudaki suçlamalara tepki göstermiş, bu suçlamaları geri çekmemesi halende boşanmayacağını açıklamıştı. 48 saat süren görüşmeler sonuç verdi ve Demet Akalın, eski eşi hakkında ağır iddialara dayalı davasından feragat etti.

Başka bir adliyede yeni bir boşanma davası açan Akalın ayrılığının nedenini bu kez 'şiddetli geçimsizlik' olarak gösterdi. Akalın, eşinin konser ve organizyonlarını karşı taraflarla anlaşarak az gösterdiğini, bu arada kalan yüksek meblaanın farkını direk kendi hesabına aktardığını, ayrıca kalan bedellerden de komisyon aldığını iddia etmişti

Davadan 4 gün önce böyle konuşmuştu: “Önder daha önce menajerim olsaydı Avrupa starıydım”

Demet Akalın boşanma davası açmadan 5 gün önce verdiği röportajda “Peki eşiniz çocuğu olmasını çok isteseydi ne yapardınız?” sorusuna şu cevabı vermişti: “Allah'tan Önder de işkolik ve çok çalışkan bir insan. Biz bir menajerlik şirketi kurduk, Önder şimdi benim menajerliğimi yapıyor. Ben menajerlik anlamında üç-beş yıl önce onunla çalışmaya başlasaydım, herhalde Avrupa starı falan olurdum.”

Kaynak

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Moderatör, konu açıyorsun ve başlık küçük harfle başlıyor.

SmiLey

Profesör
Reaksiyon puanı
55
Dikkatsiz bir anına denk gelmiştir. :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
özür dilerim:)Bir çok konu açmaya çalışıyorum arada böyle kaçıyor bazen tekrar özür dilerim

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Birçok konu açmaya çalışma o zaman. Yeni mesajların %70'inde seks kelimesi geçer oldu.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Farkındaysan magazin bölümündesin,ünlüler bu tarz'da açıklama yapıyorsa benim suçum ne?

İyi de senin görevin konu açmak değil. Senin görevin konuları düzenli tutmak, mesajları kontrol etmek. Sürekli konu açtığın için forum seks çöplüğüne dönüyor.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
İyi de senin görevin konu açmak değil. Senin görevin konuları düzenli tutmak, mesajları kontrol etmek. Sürekli konu açtığın için forum seks çöplüğüne dönüyor.
Burası yazılım donanım vb. kategorisi değil bu kısma ziyaretçi çekmem için konu açmam gerekir,yoksa üyeler diğer sitelerde de okuyabilir:)

gezegen

Profesör
Reaksiyon puanı
37
by efsane sen devam et aga kız milletine kim yaranmışki sen yaranasın :)

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74
bence bu avrat önder bekensir ile para için evlendi

şimdide boşanıyorki mallara konsun