Bu konuyu okuyanlar

sinemacibey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
sidar sevimli kendisi arkadaşımdır çok yetenekli birisidir geleceğin yılmaz güneyi, yılmaz erdoğanı, nuri bilge ceylanı bu kadar iddialı konuşuyorum çok büyük yerlere geleceğine inanıyorum

sidar sevimli kimdir kısaca sizlere tanıtayım bu arada bu yazılanları google'dan aldım kendisi lise arkadaşımdı 9,10 aynı sınıftaydık ben bu yıl İstanbul'a döndüm o şehirde bir tek onu özledim sidar ben furkan inşallah bu yazdıklarımı görürsün

Sidar Sevimli, 01 Ocak 2007 yılında Şırnak’ın Cizre ilçesinde doğdu. Küçük yaşlardan beri dizi ve filmlerde gördüğü karakterlere merak duyan Sidar Sevimli, gençliğe adım attığı yıllarda oyunculuk eğitimleri almaya başladı. 16 yaşında olan genç oyuncu birçok kısa film, reklam filmi ve Dengê Evînê: Asîk Selîme Cîzîrî isimli belgeselde rol aldı.
zyro-image-2.png

Tunahan GRS

Inan bilmiyorum.
Cezalı
Reaksiyon puanı
351
sidar sevimli kendisi arkadaşımdır çok yetenekli birisidir geleceğin yılmaz güneyi, yılmaz erdoğanı, nuri bilge ceylanı bu kadar iddialı konuşuyorum çok büyük yerlere geleceğine inanıyorum

sidar sevimli kimdir kısaca sizlere tanıtayım bu arada bu yazılanları google'dan aldım kendisi lise arkadaşımdı 9,10 aynı sınıftaydık ben bu yıl İstanbul'a döndüm o şehirde bir tek onu özledim sidar ben furkan inşallah bu yazdıklarımı görürsün

Sidar Sevimli, 01 Ocak 2007 yılında Şırnak’ın Cizre ilçesinde doğdu. Küçük yaşlardan beri dizi ve filmlerde gördüğü karakterlere merak duyan Sidar Sevimli, gençliğe adım attığı yıllarda oyunculuk eğitimleri almaya başladı. 16 yaşında olan genç oyuncu birçok kısa film, reklam filmi ve Dengê Evînê: Asîk Selîme Cîzîrî isimli belgeselde rol aldı.Ekli dosyayı görüntüle 179317
reklam filminde oynar bu net