Sıcaktan kafayı yemiştim ve......

gokhans19

Profesör
Reaksiyon puanı
5
YOk itiraf etmeden rahat edemiycem.

Varan 1:Bundan 2-3 sene önce havalar çok sıcaktı(sanki şimdi soğuk) bende o kadar terliyodumki kafamdan aşağı terler akıyodu bu yüzden bi gün aklıma bişey geldi(Türk zekası) gittim sıcaktan terlemiş kafamı buzdolabının buzluk bölümüne soktum bunu 10-15 defa yaptığımı hatırlıyorum.

Varan 2:Şimdi kafamı artık buzdolabına sokmuyorum ama manyaklığımı dahada artırıp geçen ay sıcaklardan çok ısınan modemimi önce interneti kesiyodum sonra kabloları çıkarıp modemi buzluğa bırakıyodum ve 1-2 dakika sonra gidip buzluktan alıp kablolarını yeniden takıp internete giriyodum.Bunu 3-4 defa tekrarlamıştım.

Sizce çokmu manyağım :D

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
2.sini bende çok yaptım :D Onu bırak hdd,psp bile attım buzluğa(psp benim değil arkadaşın yoksa yapmayız öyle manyaklık zaten bir dahada çalışmadı) :D 1.sini yapmak yerinede buz torbalarını kafama bağlıyorum ;)

gokhans19

Profesör
Reaksiyon puanı
5
m1903 dedi ki:
warkortali dedi ki:
Varan 2 çok manyakca olmuş :D
modem dandik olup iki ay kapatmayınca mecbur kalıyor insan :} En azından bende böyle :)
YOk be ne dandini zyxel usb modem çok kaliteli internetten falan düşmüyosun.Ama geçen ayki sıcaklar yüzünden asfalt bile eridği için bende modemi buzluğa atıyodum 1 dakikada buz gibi soğuyodu. :D

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ama bak dediğim gibi kafanın etrafına sar buz torbalarını çok serin oluyo :D Ama havlu falan kullanmadan direk koyarsan beynin bile durabilir yani :}

gokhans19

Profesör
Reaksiyon puanı
5
m1903 dedi ki:
Ama bak dediğim gibi kafanın etrafına sar buz torbalarını çok serin oluyo :D Ama havlu falan kullanmadan direk koyarsan beynin bile durabilir yani :}
Yok şuan eskisi gibi sıcaklardan şikayet etmiyorum ayrıca çalışmayan şey zaten duruyodur :D

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
bana biri bugün anlattı adam eve gelmiş buzdolabını boşatın demiş napcaksın demişler ben gircem demişşşş onun gibi bişey seninkide :D

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
varan 1 i bende yapmıstım ;D (yapmak zorunda kaldım artık)

varan 2 ye benzer bı olayı su an yapıorum...

marmarıs malum dıger bolgelerden cok daha sıcak...

bundan en olumsuz etkılenenlerse birinci köpeğim 2.si PC, ve 3.sü ben ;D

köpeğim için bişey yapamıorum maalasef...klimanın onune koydugum zaman hemen üşütüo...gecen ay oldu zor kurtardık....öbür tarafı boyluodu nerdeyse...

kendım ıcın 24 saat vantilatörle dolasıorum...(klima neden acmıosun dıye sorarsanız köpeğim klima acılınca basından ayrılmıo ve 2. nedense malum klimalar bir memurun 1 aylık maası kadar elektrık faturası getırıo)

ve gelelım PC me :)

onun ıcınde bir vantilatör aldım ve kasanın kapagı acık vantilatör son sevıyede sureklı kasa ıcıne hava verıo...yani bu sıcak havalardan en memnun olan PC :D :D

alperveli

Profesör
Reaksiyon puanı
48
benimkisinin namahremi var hiç biryerini açmıyorum açsamda benden başka kimse görmüyo

jZCaglar

Doçent
Reaksiyon puanı
9
gokhans19 dedi ki:
YOk itiraf etmeden rahat edemiycem.

Varan 1:Bundan 2-3 sene önce havalar çok sıcaktı(sanki şimdi soğuk) bende o kadar terliyodumki kafamdan aşağı terler akıyodu bu yüzden bi gün aklıma bişey geldi(Türk zekası) gittim sıcaktan terlemiş kafamı buzdolabının buzluk bölümüne soktum bunu 10-15 defa yaptığımı hatırlıyorum.

Varan 2:Şimdi kafamı artık buzdolabına sokmuyorum ama manyaklığımı dahada artırıp geçen ay sıcaklardan çok ısınan modemimi önce interneti kesiyodum sonra kabloları çıkarıp modemi buzluğa bırakıyodum ve 1-2 dakika sonra gidip buzluktan alıp kablolarını yeniden takıp internete giriyodum.Bunu 3-4 defa tekrarlamıştım.

Sizce çokmu manyağım :D
Soruya gel ya cokmu manyağım ! :}

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
oksijudan dedi ki:
Biz n'apalım Antalya'da :* :D
Nabacaz artık nasıl daha az yansak diye çözüm arayacaz.Klima açarsın faturadan yanarsın açmazsın sıcaktan yanarsın.Vantilatör olmasada olur o bile sıcak veriyor artık.

cambazz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Varan 2 yi deniyicektim ama sonradan sıcaktan kurtulurken modemden olmayalım dedim :D

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
olur böyle vakalar :D
benim de kasa çok ısınıyordu öyle böyle değil 0,5lt su şişelerini dondurucuya atıoyrdum donduktan sonra kasanın üstüne yanına koyuyordum sağlam soğutma oluyor ama eriyincede buzlar içiyordum suyu :}

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
cambazz dedi ki:
Varan 2 yi deniyicektim ama sonradan sıcaktan kurtulurken modemden olmayalım dedim :D
bişey olmuyor en kötü ihtimalle dondurucudan 15-20 parça olarak çıkıyor :}

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
varan 2 olayını anlatayım benım kendı gorusum,modem 100 derece ve sevıyesınde oldugunu dusunursen dırek -5 lik dolaba yerlestırıyorsun sıcaklık ve sogukluk buharlasmaya neden olur ve su tanecıklerı olusması lazım modemın ıslanırsa calısır mı bılmıyorum

Piyonist

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ohoo ben ıspanakları dışarı çıkarıp laptop koydum. Ispanaklarr bozulunca annemde bana koydu. [MENTION=8028]TerLiK[/MENTION]

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
hepsini geçtim de 2007 nin konusunu hortlatarak bu başarıya adım atan değerli forum üyelerimizi canı gönülden kutlamak istiyorum :)

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Klima olmasa bende varan 1i yapardım kesin :D Ama çok önceden bunun önlemini almışım iyiki :D

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Bende bu sıcaktan bunalan telefonum galaxy gio yu, batarya ve telefonu ayırıyorum, yarım saat dolaba koyuyorum, sonra takıyordum, telefon kendine geliyodu :D

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Hem de hortlatan bir profesör arkadaşımızsa yanaklarından öpüyorum.Tebrikler.

Burada önceden bir itiraf yapılmış ve çok komik buldum, yorum yaptım.

Bu forum kurallarına aykırı bir durum mu. ?

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Şuan gerçekten sıcaktan donuyorum :)

Şuan gerçekten sıcaktan donuyorum :)

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
kesin annen demiştir bu cocuk kafayı yemiş :)