Siber savaşta son durum

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Güvenlik yazılım şirketi Kaspersky, gündemdeki tehditleri basın mensupları ile paylaştı. Uzmanların görüşlerini ve tüketicilerin dikkat etmesi gereken başlıkları okurlarımızla paylaşıyoruz.

Kaspersky Lab, 2012’nin kilit güvenlik trendlerini özetledi ve 2013’ün bilişim tehditleriyle ilgili tahminlerini açıkladı. Gelecek yıl için en dikkate değer tahminler arasında, hedeflenmiş saldırılardaki artış, politik siber saldırılardaki yükseliş, “yasal” gözetleme araçlarının geliştirilmesi ve bulut tabanlı sistemlere yönelik siber saldırılar bulunuyor.

Yazının tamamını okumak için tıklayın.

Kaspersky'nin bu açıklamaları için ne düşünüyorsunuz?

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Mac Os ve android kullanıcılarını uyarmışlar ilginç olmuş

lokman686868

Doçent
Reaksiyon puanı
1
karsperskyı hiç sevmıyorum desem inanırmısınız büyük umutlarla laptobuma yükledim durup dururken win system 32 64 Dosyalarını sildi bilgisayar kendi kendine reset attı Winndows defender kurtardı pc mi laptopumda öle dandik bişe değil yeni aldım heralde bazen oluo

ogzhnygli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayatımızın her alanında bütün önemli belgeleri sanala aktarıp sanaldan yolladıkca, hatta sanalda saklamaya devam ettikce daha büyük seyler olması muhtemel.

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
karsperskyı hiç sevmıyorum desem inanırmısınız büyük umutlarla laptobuma yükledim durup dururken win system 32 64 Dosyalarını sildi bilgisayar kendi kendine reset attı Winndows defender kurtardı pc mi laptopumda öle dandik bişe değil yeni aldım heralde bazen oluo
Crack yapmış mıydın ?

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Crack yaptım Katilimsiz sitesindne indirdim. 2050 yılına kadardı avasta geçtim şu anda memnunum
Antivirüsü crack'li kullanmayın yahu.
Crackli av'nin tam verimle çalıştığını sanmıyorum.Ücretsize yönelin,3 aylık Norton kampanyaları var onları kullanın.

lokman686868

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Antivirüsü crack'li kullanmayın yahu.
Crackli av'nin tam verimle çalıştığını sanmıyorum.Ücretsize yönelin,3 aylık Norton kampanyaları var onları kullanın.
Dogru dıyorsundur da çogu 1 ay verdiği için 3 ay veren osla öyle yaparım

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Dogru dıyorsundur da çogu 1 ay verdiği için 3 ay veren osla öyle yaparım

3 aylık oem sürümleri kullanabilirsin veya ücretsiz alternatifler düşünebilirsin. crack yapılmış antivirus sistemde yük olmaktan başka hiçbir işe yaramaz.

düşünsene bir antivirus daha kendini koruyamıyor pc ni nasıl korusun

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Antivirüse crack yapılır mı hiç :) Antivirüs'e crack yapmak demek emniyet kemeri takmadan, kapıları açık bir arabayı sürmeye benzer. Bir antivirüse hiç kimsenin babasının hayrına crack çıkartacağını zannetmiyorum :D