- Reaksiyon puanı
- 2,551
Benim sorularım siber güvenlikçi nedir? Nasıl olunur? İş imkanları nelerdir? Nasıl başlamalı, devam etmelidir? Forumumuzda bulunuyor mu? Özellikle 7-11 yaş olup sadece Darkcomet vs. kullanıp hem yasadışı iş yapıp hem de kendine "HACKER oldum" diyenlere diyecekleri nelerdir? Bu yola girmek isteyenlere, "Ben Bilgisayar/Yazılım Mühendisi olmak istiyorum ama yanında Siber Güvenlikçi olsam iş imkanım artar." diyenlere önerileri nelerdir? Eğer ayıp olmazsa maaşları nelerdir?
Evet yukarıda verilen sorular fazla ama önemli sorular. İnternette bu sorular hakkında çok fazla bilgi kirliliği bulunuyor. Doğru kaynak bulmak çok zor. Forumda bir konuya ulaşamadım. Eğer aramızda kendini bu yolda geliştirmiş olanlar, profesyonel olarak yapanlar varsa diyeceklerini dinlemek çok güzel olacaktır. Lütfen bilgi kirliliği yapmayalım. Güvenilir bir konu olsun. Umarım bu soruların cevaplarını arayanlara yardımcı oluruz.
Evet yukarıda verilen sorular fazla ama önemli sorular. İnternette bu sorular hakkında çok fazla bilgi kirliliği bulunuyor. Doğru kaynak bulmak çok zor. Forumda bir konuya ulaşamadım. Eğer aramızda kendini bu yolda geliştirmiş olanlar, profesyonel olarak yapanlar varsa diyeceklerini dinlemek çok güzel olacaktır. Lütfen bilgi kirliliği yapmayalım. Güvenilir bir konu olsun. Umarım bu soruların cevaplarını arayanlara yardımcı oluruz.