Sibel Can, Sertab Erener ve Gökhan Türkmen Ne Kadar Alıyor?

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Ünlü jürinin gelen ihbarları değerlendirerek güzel sesli yarışmacıları bulup İstanbul'a getirdiği Sesi Çok Güzel yarışması 15 Nisan'da başlıyor.

233290_660_320.jpg

Sibel'e 110 bin Sertab'a 30 bin TL

Güneş'in haberine göre Sertab Erener, Sibel Can ve Gökhan Türkmen'in gelen ihbarları değerlendirerek güzel sesli yarışmasıları bulup İstanbul'a getirdiği Sesi Çok Güzel yarışması 15 Nisan'da başlıyor.

Her hafta yeni yeteneklerin yarıştığı programda jüri koltuğunda oturan Erener ile Türkmen'in program başına 30 bin, Can'ın ise 110 bin TL aldığı öğrenildi.

kaynak

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Futbolcular bile alamıyor o kadar parayı :D

lotusadana

Doçent
Reaksiyon puanı
220
Sertab, "Sibel Can'la aynı ekrana çıkmam" diye ortalığı yıkmıştı

CENGİZ SEMERCİOĞLU (Hürriyet)
11.04.2015 Cumartesi
- A +
Sertab Erener ve Sibel Can, "Sesi Çok Güzel" adlı bir ses/müzik yarışmasına başlıyor Fox TV'de...
Hayırlı olsun, umarım reytinglerde Kenan ve Şebnem'e gülmeyen talih onlara güler.
Ben Sertab'la Sibel'in yan yana geldiğini ilk duyduğumda, ister istemez 11 yıl öncesine ışınlandım.
Yıl 2004'tü ve Athena, Eurovision'dan 4'üncülükle dönmüştü.
Bir yıl önce Sertab 1'inci olduğu için, o dönem atv'de olan Ali Kırca da ana haber bültenine Sertab Erener'i konuk etmişti.
O zamanlar ana haberlere her akşam ünlü konuklar almak çok modaydı.
Ve aynı akşam Ali Kırca'da, yeni albümünü çıkaran ve her zamanki gibi zayıflama metotlarıyla gündeme gelen Sibel Can da konuktu.
Sertab'ın da, menajerinin de bundan haberi yoktu.
Ali Kırca'nın ekibi, Sertab'ı küçük bir televizyonculuk oyununa getirmiş ve Sibel Can'la birlikte canlı yayına atıvermişti.
Sibel Can'la birlikte programa çıkacağını öğrenen Sertab Erener, ortalığı ayağa kaldırmıştı.
"Beni bu kadınla nasıl aynı programa çıkarırsın" diye basın danışmanını paralamıştı...
O gece isteksizce çıktı yayına Sertab ama bunun faturasını bir gün sonra basın danışmanına kesti.
Kadını işten kovdu.
Aradan 11 yıl geçti, köprünün altından çok sular aktı, ortada yenecek Eurovision ekmeği kalmadı ve Sertab, "Aynı programa çıkmam" dediği Sibel Can'la program yapmaya başladı.
Bir akşam bile yan yana görünmek istemediği Sibel Can'la her hafta birlikte programa çıkacak şimdi...
Kaderin cilvesi mi dersiniz, ey para sen nelere kadirsin mi dersiniz bilemem...
Ben, 'yeni programları hayırlı olsun' derim sadece...

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Bazı insanlar şanslı doğuyor yemin ediyorum.

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Yurt dışında boşuna mı şato aldı kadın kendine. :D Masrafları daha çok ondan fazla alıyor sanırım..

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Gram sevmiyorum şu kadını.