Shobbo

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kafkame
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kafkame

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar mümküse bu siteden alışveriş yapmayın. ben ve daha birçok arkadaş yandı bu siteden siz yanmayın bari. başıma gelenleri anlatmyım uzun valla ama kesinlikle tavsiye etmiyorum. Hem şikayet sitelerinde aratırsanız sizde görürsünüz ne berbat bi site oldugunu.

www.shobbo.com

oguzkahn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bende katılıyorum aynısını bende yaşadım çok uyduruk bir site ve müşteri hizmetleri berbatt!!

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Bu sitede başka sorun yaşayan var mı çok ucuz... Bir site...

ilkeryus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İki kez canımı çok sıktılar. İlkinde iade ettiğim ürünün parasını kredi kartıma aide ettirmek için 2 ay uğraştım, 15 kez telefon etmek zorunda kaldım.
İkincisinde 3 günde temin edilecek ürünü 18 günde temin ettiler, zahmet edip bir haber verip fikrimi bile sormadılar, bütün planlarım aksadı, özür dilenmedi, sipariş iptali için bile karşımda kimseyi bulamadım. Müşteri ilişkileri berbat, telefonlarına yanıt veren yok, sitedeki "bize ulaşın" bölümüne yanıt veren yok.
Shobbo'yu defterden sildim, ucuzluk herşey değildir, insanca alışveriş için bir sürü site var.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Adını bile ilk defa duydum. hepsiburada dan şaşmam zaten.

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Biz deneme amaçlı bir klavye sipariş ettik bakalım gelecek mi?

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
deneme amaçlıysa benim adresi verseydin yahu.. tüh bak kaçırdık. hacım bi de deneme amaçlı mouse olabilir bak. veriyim mi adresi :*

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
pesimist dedi ki:
deneme amaçlıysa benim adresi verseydin yahu.. tüh bak kaçırdık. hacım bi de deneme amaçlı mouse olabilir bak. veriyim mi adresi :*
Başka bir site biliyorum ürünün parasını teslim sırasında alıyo onu senin adrse atabiliriz. :)

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Haber elime geldi 25 liralık klavye almıştık ancak kargoyu aradım bana bir yanlışlık olduğunu kargonun geri gittiğini söylemişler 258 liralık klavyeyi yollamışlar Bunu yollamışlar

Siteyi sevmeye başladım :} :} :}

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
hata oluştu diyo sayfada

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
myefsane dedi ki:
Haber elime geldi 25 liralık klavye almıştık ancak kargoyu aradım bana bir yanlışlık olduğunu kargonun geri gittiğini söylemişler 258 liralık klavyeyi yollamışlar Bunu yollamışlar

Siteyi sevmeye başladım :} :} :}

hahahaahahahaha olaya bak ekran kartıda isteyelim mi bunlardan :D