Doğru söze ne denirheves edip alıyosun.. sonra kullanmıyosun
boşver kasma boşuna
Genelde tarih değilde bugun xx.xx saatinde dağıtım yapılacaktır şeklinde konu açılıyor.Ayrıca cidden kullanmıycaksan almayıp diğer arkadaşların kullanmasını engellememekte önemli.
Kardeş emin ol buna şuan en çok benım ıhtıyacım var :turned: Ve ihtiyacım olmasa bukadar zamandır peşine düşmezdim
neden bukadar ihtiyacın var anlamdım
+ dağıtılan adres msn değil, mail.
Nefarkederki msn yada mail hotmail den sıkıldım ve shiftdelete.net karizması farklı oluyor yeterlimi?
Mail adresinde messenger dan oturum acamassın, msn deki kişilere hava atamassın yani,
+ shiftdelete.net GMAIL tabanlı bi mail kutusu, başka birşey değil.
Şimdi bidaha karşılaştır bence mail adresi ile msn adresinin farklarını :icon_-1:
E-posta adreslerine msn adresi denilmesine çıldırıyorum, cinnet geçiriyorum.
Hotmail.com uzantılı e-posta adreslerinin hepsinin msn olarak görülmesine de...
Hacı messengerda oturum açamazsın demişssin shiftdelete.net uzantılı MAİL'i olan cok arkdasım var hergunde konusuyorum ne iş bılmeden akıl verme istersen.Ben hakkımla bi alayımda her türlü havamı atarım rahatol
Mail adresinde messenger dan oturum acamassın,...
Hacı messengerda oturum açamazsın demişssin shiftdelete.net uzantılı MAİL'i olan cok arkdasım var hergunde konusuyorum ne iş bılmeden akıl verme istersen.Ben hakkımla bi alayımda her türlü havamı atarım rahatol
Mail adresinde messenger dan oturum acamassın, msn deki kişilere hava atamassın yani,
+ shiftdelete.net GMAIL tabanlı bi mail kutusu, başka birşey değil.
Şimdi bidaha karşılaştır bence mail adresi ile msn adresinin farklarını :icon_-1:
@ ten sonra shiftdelete.net vermiyorlar. Bizde @ ten önce kullanacaz.
shiftdelete.net@zQQm.de gibi bişey alacam en sonunda