• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Shell32.dll Sorunu Lutfen yardim!

Lateralis

Asistan
Reaksiyon puanı
1
herkese selam

PC`imdeki shell32.dll dosyasi kayboldu ve bilgisayari her actim ne masaustunu nede baska birsey gorebiliyorum sadece windows logosundan sonra siyah bir ekran cikiyor..win7 cdsini taktim recovery ve restore yaptim hicbirsey degismedi.Hardiskim C ve D diye ayirmistim,Win7 C: nin icinde ve onemli dosyalarimda C: de bulunuyor.

Win7`yi bos Olan D: ye yuklemeyi ve C: deki dosyalarimi gorup kurtarmayi istiyorum .D: ye win7 kurmam mumkunmu?yani hem C: de hemde D: win7 olucak.

yada

Shell32.dll dosyasini win7 acilmadan nasil kurabilirim? masaustunden win7yi kullanamiyorum..

opensource

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sisteminde shell32.dll kaybolmasından daha ciddi bir problem olması muhtemel (virus vs).
Bilgisayarını hiren boot cd veya live linux cdlerinden biriyle boot ederek
disklerine ulaşabilirsin.
buradan önemli dosyalarını yedekleyip c ye yeniden win7 kurmanı tavsiye edebilirim.

Lateralis

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hiren boot cdsini denedim ama calismadi ,belki cd`ye yazarken yanlis yazdirmis olabilirim.

C ye yeniden win7 yi kuramam cunku onemli dosylarim orada,yedekleme yapamiyorum bilgisayar acilmiyor :(.C: win 7 varken D: ye win 7 kurmam mumkunmu? ve boylelikle C: deki dosyalarimi kurtarip yeniden win 7 yi kurabilirim.

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Gorev yoneticisinden nete girebilirseniz.

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sana tavsiyel linux cdden çalışan sürümünü indir pcini cdden başlat sonra önemli al ve format at
anca öyle kurtarabilirsin

Lateralis

Asistan
Reaksiyon puanı
1
deneyecegim bu tavsiyeleriniz..linux hic denemedim, CD den calisan linuxu nereden bulabilirim?

Lateralis

Asistan
Reaksiyon puanı
1
slax programi ile dosyalari kurtardim, shell32.dll dosyasini internetten indirdim windows/system32 nin icine attim ama calismadi..icon package yuklemeyi deneyecegim,olmazsa fromatlayim win7 yi kuracagim..