Shameless Türk Dizisi Oluyoo

Twitter07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Wallpaper_ShamelessUS_S03a.jpg

Çok ilginç bir haber değil mi? Bizim bildiğimiz Shameless nasıl Türk dizisi olabilir ki?

Evet ilk duyduğumda bende şok geçirdim. Asparagas haber sandım öncelikle. Fakat daha sonra araştırınca gerçek bir haber bu. Ama nasıl olabilir ki? ,

Diziyi izleyenler bilir, içindeki seks, alkol ve uyuşturucu miktarı bizim dizilere birebir aktarılamayacak türden. Dahası mesela bahsi geçen 6 kardeşten Ian da eşcinsel zaten.

13024-ferhan-sensoy-1-300x397.jpg

Daha önce Dadı, Doktorlar ve Umutsuz Ev Kadınları başta olmak üzere başarılı bulunan ve uzun soluklu olan uyarlamalara el atan yapım şirketinin hazırladığı dizinin senaristliğini, Umutsuz Ev Kadınları’nı yazan Meryem Gür, yönetmenliğini ise yine Umutsuz Ev Kadınları ve Doktorlar‘da şirket için çalışmışlığı bulunan Merve Girgin üstlenmiş. İşte çok kısa zaman önce diziyle ilgili ilk kadro haberi de geldi: Ferhan Şensoy. ( Frank'e çok benziyor aslında)

Adının çeviriye sadık bir şekilde “Utanmaz” olması beklenen dizide Şensoy, altı çocuk sahibi ve ailesini sevse de pek göstermeyen, aileye katkı konusunda da pek işe yaramayan alkolik Frank Gallagher karakterine hayat verecek. 2013′te İşler Güçler‘in finaline konuk olmasını saymazsak dizi ile Ferhan Şensoy 1995′ten beridir ilk kez bir TV dizisinin içine dahil olmuş olacak.

Ayrıca bunun dışında Hürriyet’te çıkan habere göre Fiona karakteri için de şirketle Adını Feriha Koydum dizisinde çalışan Hazal Kaya‘ya teklif götürüldüğü iddia edilmiş. Dizi için henüz kesin bir kanal da belli değil ama belli olursa elbet öğreniriz. Benim konuya dair merak ettiğimse tabii ki ‘bu diziyi’ nasıl uyarlayacakları…

000.jpg

Bu diziye cidden bayılıyorum. Tam 3 hafta içinde 4 sezonunu bitirdim. Komedi dalında şuana kadar izlediklerim arasında en iyisi. Eğer Türk dizisi olursa bunun nası olacağını az çok şöyle tahmin ediyorum. Orijinalindeki gibi seks unsurları çok çok az olur. Eşcinsellik kaldırılır felan. Ama dizininde asıl tadı bu zaten.

Merakla bekliyorum cidden.

Eğer Shameless'i izlemediyseniz ve incelemesini okumak isterseniz şuraya tıklayınız

Not: Bu yazı kendi blogumdan alınmıştır. ( ElitKalem.Net )

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
O kadar harika Abd dizisi varken bula bula bu diziyi mi bulmuşlar kopyalayacak.

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Supernatural'ı kopyalasınız ölürsünüz değil mi

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
aman yaratıcı fikirler bulur ilkleri yaparsınız kopya koyun doli kopyala kopyala dur zaten birde aydınız sanatcıyız diye geçinirler kimi yabancı müziklere söz yazar kimi yurt dışı programların fırmatlarını uyarlar kimi senaryoları uyarlar bu kadar mı aciz bir milleti ulan biz ....

Üniversite deyken hocam vardı Yavuz Hocam Kulakları çınlasın derdi ki ;

''Bizler kurtuluş savaşından kaçmış korkakların hainlerin torunlarıyız ne yazık kı asıl adam gibi adamlar kalite insanlar savaşta vatan için canlarını vermişler ne bekliyorsunuz ki Hadi beni utandırın yüzümü kızartın da şu okulu en iyi dereceyle bitirin ''

O gün çok koymuştu bana bu lafı ama adam haklı beee ....

Twitter07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aman yaratıcı fikirler bulur ilkleri yaparsınız kopya koyun doli kopyala kopyala dur zaten birde aydınız sanatcıyız diye geçinirler kimi yabancı müziklere söz yazar kimi yurt dışı programların fırmatlarını uyarlar kimi senaryoları uyarlar bu kadar mı aciz bir milleti ulan biz ....

Üniversite deyken hocam vardı Yavuz Hocam Kulakları çınlasın derdi ki ;

''Bizler kurtuluş savaşından kaçmış korkakların hainlerin torunlarıyız ne yazık kı asıl adam gibi adamlar kalite insanlar savaşta vatan için canlarını vermişler ne bekliyorsunuz ki Hadi beni utandırın yüzümü kızartın da şu okulu en iyi dereceyle bitirin ''

O gün çok koymuştu bana bu lafı ama adam haklı beee ....

Çok iyi konuşmuş hocanız. Dediklerinin hepsi doğru.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Shameless yerine walking dead uyarlansa nasıl olurdu acaba

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Shameless harika bir dizidir. Çok iyidir.

İzlemediyseniz yorum yapmayın lütfen.

İzlemiştim ilk sezonu, bana göre çok iyi bir dizi değildi.
Tabi zevk meselesi.

Kaldı ki öyle bir diziyi türk kültürüne ve senaryosuna nasıl uyarlayacaklar çok merak ediyorum, çok deforme bir dizi çıkacaktır karşımıza.

Reaksiyon puanı
16,128
Ferhan Şensoy varsa bu iş tamamdır tutar bu dizi...

therkut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ferhan Şensoy un olduğu her yapıma positif önyargı ile bakarım ama bu mükemmel diziyi rezil etmelerini de hiç istemem açıkçası. Ne senaryo ne de oyunculuk kalitesi beklentileri karşılayamaz şimdiden yazıyorum. Ama Ferhan Şensoy rol alacaksa Frank karakterine çok farklı ve güzel bir hava katacağını düşünüyorum.