Shameless 3. Sezon 1. Bölüm Fragmanı Yayımlandı

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Shameless 3. Sezon 1. Bölüm Fragmanı Yayımlandı

Alkolik ve sorumsuz bir babanın altı çocuğuyla birlikte verdiği yaşam mücadelesini konu edinen Shameless‘ın üçüncü sezonu için yeni bir tanıtım videosu daha yayımlandı. Bilindiği üzere dizinin yeni bölümü 13 Ocak 2013 tarihinde yayımlanacak ve her zaman olduğu gibi Pazartesi günleri izleyicilerle buluşacak.

Geride bıraktığımız iki sezonda ödülden ödüle koşan yapım, Showtime‘ın elinden bugüne dek çıkan en iyi dizi diyebiliriz. Zaten dizinin aslında bir İngiliz dizisinin tekrar yapımı olduğunu da özellikle tekrar belirtmemiz gerekiyor. Yine de eğer dizinin iki versiyonunu da izlediyseniz, konunun aslında Amerikan aile yaşamına çok daha uygun olabileceğini de farketmişsiniz demektir.

Sözü uzatmayalım ve sizleri Shameless‘ın 3. sezon için yayımlanan yeni ve oldukça kısa tanıtım videosu ile baş başa bırakalım. Videoda Fiona karakteri dışında pek bir şey görünmediğini de belirtelim.

İyi seyirler.

[video=youtube;CeGM1ZDJJ0E]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CeGM1ZDJJ0E[/video]

Kaynak

3. sezon ilk bölüm yayınlandı. Daha önce izlememiş olanlara tavsiye ederim :)

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
uyarlama olduğunu bilerek seyrettim diziyi bir ara ingiliz versiyonunun bir kaç bölümüne baktım ama bu aile formatı amerikan versiyona daha çok yakışmış.

RexRage

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
bugün yeni bölümü izledim 10 numaraydı:)