Shadowgun ve Modern Combat 3 Ücretsiz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Stizz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Stizz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Sadece S3 için geçerli bir olay mı pek bilgim yok fakat SamsungApps'da şuanda bu 2 oyun yani Shadowgun ve Modern Combat 3 şuanda ücretsiz görünüyor, hemen indirdim. Sizde bu fırsattan yararlanın, kaçırmayın :)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Samsung Apps'i silmiştim hemen geri yükledim indiriyorum oyunu :)

Stizz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Samsung Apps'i silmiştim hemen geri yükledim indiriyorum oyunu :)

Bende işe yaramaz diyordum ama bak ara sıra işe yarıyormuş :))

Dipnot: Modern Combat 3 ü henüz denemedim fakat ek dataları yüklemeden önce tel dilini ing yapın yazmışlar çoğu yorumda

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Shadow gun ın data dosyaları inmiyor sürekli takılıyor on kere yeniden başlattım. Sizde oldu mu böyle?

Stizz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Shadow gun ın data dosyaları inmiyor sürekli takılıyor on kere yeniden başlattım. Sizde oldu mu böyle?

Şimdi yazdığınızı görünce deneyeyim dedim şuanda başlattım indirmeye başladı eğer ki bir takılma olursa haber veririm.

Stizz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
11 dosyadan 1. dosya bitti 2. ye geçti
Totalde %9.09 oldu hala bir takılma mevcut değil.

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
modern combat'ı şu anda full olarak kuruyorum :) 802 MB ek dosya istiyor. kahrol gameloft :)

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Iki oyunu da bitirdim ama ücretsiz olması güzel olmuş:)
Keşke bir süre the dark night rises ve amazing spiderman oyunlarını da ücretsiz yapsalar:)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
sonunda bitti yüz kere baştan aldım bi ara mobil veriyi bile kullandım, s3 özel sanırım

PVoSD.jpg

jeliboncocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ShadowGun oyunu sadece S3'e özel olarak ramazandan ayından bu yana bedava verilmektedir ve bitiş tarihi 22112012 diye belirtilmişti diye hatırlıyorum.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Beyler modern combat'ın veri indirmesi bitti ama oyunu açacağım zaman gameloft logosunun ardından siyah ekranda çember dönüyor dönüyor sonra atıyor programdan sizde var mı böyle bir durum?

Stizz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Beyler modern combat'ın veri indirmesi bitti ama oyunu açacağım zaman gameloft logosunun ardından siyah ekranda çember dönüyor dönüyor sonra atıyor programdan sizde var mı böyle bir durum?

Konuda yazmıştım onun dosyalarını tel dilini A.b.d ingilizcesi yapıp indirmek gerekiyormuş.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
indirirken sıkıntı çıkmadı da oynarken heralde ingilizce yapacağız öyle mi? sildim oyunu da veriyi de bi dahaki sefere

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Tamamdır ingilizceyken indirdim oyunu açtım bi kere türkçe yapıp reset attım oyun yine açıldı :)

Stizz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Tamamdır ingilizceyken indirdim oyunu açtım bi kere türkçe yapıp reset attım oyun yine açıldı
Haydi gözün aydın :) ben daha yüklemedim ya, root yapmadığım için uygulamaları karta taşıyamıyorum o yüzden büyük oyunları yüklemiyorum henüz :(

r_alatas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben dün yükledim
oyun shadowgun ve leftover olarak iki farklı seçenek sunuyor fakat ben shadowgun ı açmak istediğim zaman tekrar "the apps" olan başlangıç sayfasına dönüp tekrardan sanki ilk defa açmışım gibi oyun menüsünü yüklüyor. leftover seçeneğinde ise herhangi bir sorun olmadan çalışıyor.
bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

ByHogami

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Usta acaba bu konuyu samsung apps yada google apps store deki fırsatları yazmak üzere değiştirsen mi? :) Editleme yapılıyor mu bilmiyorum ama olmuyorsa sen bilirsin faydalı olur diye düşündüm de. Asphalt 7 için teşekkürler..