Şeyh Nazım Kıbrısi'nin yıllar önce yaptığı coronavirüs uyarısı

Bu konuyu okuyanlar

dreamfree

Öğrenci
Katılım
5 Mart 2014
Mesajlar
71
Reaksiyon puanı
5
Puanları
8
Herşeye eyvallah Allah insanoğlunun kaderini doğarken defterine yazmıştır ve iman etmeyenleri ya dünya evreninde yada ahir zamanda ateşe verecektir buna tüm inananlar biliyor ve Allah’ın adaletinden hiç bir zaman şüphe duymuyoruz.. (Elhamdulillah)
Lakin; şeyh falan neden hep batıya dönük veya asyadaki belirli bir toplumları hedefliyor?
Neden bir Arap topraklarının helak olmasından bahsetmez gelecek için?
Asıl virüsün batıya hizmet için kardeşlerini kurşunlara ve bombalara kurban eden firavunlar için yayılacağından bahsetmezler?
Benim sözüm Allah’ın buyurduklarına veya emirlerine değil ve benim bizleri yaradanı sorgulama gibi bir haddim olamaz, benim sorgum günümüz sözde şeyhlerine!
Neden; din olarak Arapları, yaşam olarak Afrikalıları, çalışma olarak batıyı örnek gösterip kendileri etraflarında onlarca muritleriyle lüks hayat sürüyor?

Ve benim asıl düşünceme gelirsek;
Bırakın bu şeyh peşlerinden gitmeyi, onların kitapdan okuduklarını dinleyin ve analiz edin, sonrasında ise alemlerin rabbine kendiniz yani aranıza 3. kişileri almadan ona gönülden bağlanın bu durumda kimseye ihtiyacınız yok, öyle ki peygamber eşleri bile iman etmedikçe peygamberlerin şefaatine mazhar olamayacakken sizler bu kişileri yüceleştirmeyin..

Sizlerin Rahman olan Allah’a ulaşmanız kişilerle değil ona olan imanınızdadır, eğer kalbinizde o var ise ondan başka kimsenin merhametine ve hayırlarına ihtiyacınız olamaz..
Velevki tüm öğretiler günümüz imkanlarında mevcut ve siz hala kendinize bir şeyh arıyorsanız vay halinize..

Selam ve dua ile Allah’a emanetsiniz!
 
Üst