Şevket Çoruh’tan Berat Albayrak’ın sözlerine gönderme…

Bu konuyu okuyanlar

Görkeem

Müdavim
Katılım
22 Ağustos 2019
Mesajlar
4,066
Reaksiyon puanı
3,392
Puanları
113
sevket-berat-depophotos_16_9_1597306831-880x495.jpg



Oyuncu Şevket Çoruh, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yine gündeme dair bir göndermede bulundu. Çoruh, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın katıldığı bir programda Dolarla ilgili yanıtına gönderme yaptı.



Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak dün akşam katıldığı televizyon programında sorulara yanıt verdi. Albayrak, ‘Dolar yükselince endişelenmeli miyiz?’ sorusunu “Dolarla mı maaş alıyorsunuz? Dolar borcunuz mu var? Dolarla bir işiniz var mı?” diyerek yanıtladı.

Albayrak’ın bu açıklamaları kısa sürede sosyal medyanın üzerine en çok yorumda bulunduğu konu başlıklarından biri haline geldi.

Gündelik hayatımıza dokunan pek çok ürünün ülkemize dolarla satıldığını söyleyen sosyal medya kullanıcıları bu açıklamayı talihsiz bulurken Şevket Çoruh, Twitter hesabı üzerinden Albayrak’ın bu açıklamalarına göndermede bulundu.

Dünyayı derinden sarsan ve halen de sarsmaya devam eden corona virüsü üzerinden bir göndermede bulunan Çoruh, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın katıldığı programın sunucunun sorusuna verdiği yanıtı şu sözlerle eleştirdi:


sevket-coruh.jpg





 

Mtn S

Müdavim
Emektar
Katılım
16 Ocak 2017
Mesajlar
23,310
Reaksiyon puanı
15,299
Puanları
113
Aynen sanane ki bundan? Otur havuzlu evinde. :)
 

Fakehero

366. Gün
Katılım
5 Aralık 2019
Mesajlar
5,338
Reaksiyon puanı
5,385
Puanları
113
Yaş
35
Albayrak'In konuya girişi hatalı. Sonrasında 2018 yılında da dolar bu seviyedeydi artacak diyorlardı diyor. Bakın eskisi gibi Türkiye kur artışları ile hayatın pahalılaşacağı söylemlerinden etkilenmiyor eskisi gibi kırılgan bir ekonomimiz yok diyor. Bu söyledikleri de tatmin edici veya iyi açıklamalar değil ama bu kadar da acemi kötü bir yönetici olunur mu ki ? Sen siyasetçiysen açık vermeyeceksin hiç beceremiyor bu işleri aşırı acemi ve berbat. Zaten spekülatif olarak sırf Albayraktan ekonomi iyi olsa bile kötü gidiyor algısı oluşturulur.
 
Üst