Seviglim ile konu/konuşma sorunsalı..

TheFlowers

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Öncelikle merhabalar. Şuan açtığım konu çok klasik bir konu ama yine de kendi yönümden bir şeyleri anlatıp yanıt almak istedim. Benim bir buçuk aylık bir ilişkim var. Birbirimizi şuan çok sevmekteyiz ve hala ilişkinin sevgi pıtırcığı kısımlarını yaşamaya devam etmekteyiz. Yanımdayken çok mutlu olduğunu huzurlu olduğunu söylüyor öper koklar sarılır hep her şey güzel ancak şöyle bir problem hissediyorum. WhatsAppta konuşurken çok sade konuşuyoruz yaklaşık iki haftadır böyle hissediyorum. Naber nasılsın ders çalıştın mı günaydın iyi geceler yemek yedim tarzı klasik muhabbetler dönüyor. Pek eğlenceli bir şey olmuyor ve açıkcası konuşmayı eğlenceli kılacak bir şey de aklıma gelmiyor onun da gelmiyor olsa gerek. Yan yanayken de sustuğumuz zaman pek konuşmuyoruz mesela masada baş başa kaldık diyelim hahaaha hihihi çok olmuyor. Arkadaş ortamımız aynı ve aynı sınıftayız. Üniversite dolayısıyla her gün beraberiz ve evi de biraz uzak o yüzden biraz geç gidiyor okul bittiği gibi gitmiyor yani her gün birlikteyiz zorunlu olarak. Dediğim gibi konuşacak konu pek bulamıyorum açıkcası normal olarak çok komik gülünç biri de değilim. Wpde klasik yan yanayken sakin bir ilişki sürüyor arkadaş ortamında konuşacak, şey çıkıyor elbet birlikte arkadaşlarlayken çok eğleniyoruz. Birbirimizi çok seviyoruz o benim gibi düşünmüyor olabilir ama ben şuan böyle düşünüyorum ve buna bir çözüm arıyorum. Wpde de her gün konuşuyoruz mutlaka ve bir kere yazmayayım demiştim ben yazmayınca yazmıyorsun tarzı (konu farklı takılmayın) trip yemiştim yazmayayım da yapamıyorum. Öyle ağzı çok laf yapan biri de değilim, bana yardımcı olabilir misiniz? Bir şeyler önerin, basit şeyler de soramıyorum saçma geliyor ilişkinin konumu o aşamaları aşmış durumda, bir konu, bir yöntem, bir şeyler önerin, düşüncelerinizi aktarın lütfen. (lütfen konuşamıyorsanız sevmiyorsunuz tarzı klasik şeyi söylemeyin)

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,802
Bence sessiz bir kız ondan böyle. Konuşmayı sevmiyor ama yazı diliyle konuşmayı seviyor

Reaksiyon puanı
5,164
Herkes eğlenceli olacak diye bir kaide yok ki. Başladığınızda da bu şekildeysen bence bu şekilde gitmesinde bir sıkıntı yok gibi.

İnsanları güldürebilmek bambaşka bir yetenek. Herkes de olan bir şey değil. Hele sakin insanlarda hiç bulunmayan bir yetenek. Bu yetenek bende de yok açıkçası. Bu yüzden seni anlayabiliyorum. Sanırım en fazla eğlenceli anılarını anlatabilirsin dahada başka bir şey yapamazsın muhtemelen.

TheFlowers

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Herkes eğlenceli olacak diye bir kaide yok ki. Başladığınızda da bu şekildeysen bence bu şekilde gitmesinde bir sıkıntı yok gibi.

İnsanları güldürebilmek bambaşka bir yetenek. Herkes de olan bir şey değil. Hele sakin insanlarda hiç bulunmayan bir yetenek. Bu yetenek bende de yok açıkçası. Bu yüzden seni anlayabiliyorum. Sanırım en fazla eğlenceli anılarını anlatabilirsin dahada başka bir şey yapamazsın muhtemelen.
Evet başlangıçta da böyleydim hala aynıyım umarım bir sıkıntı çıkmaz. Kız çok gülen çok eğlenen biri çok da arkadaşı var. Şuan güzel gidiyor ama dediğim gibi bu sıkıntıyı hissediyorum o hissediyor mu bilmem.