James Howlett
Dekan
- Katılım
- 26 Ekim 2020
- Mesajlar
- 5,658
- Çözümler
- 1
- Reaksiyon puanı
- 4,728
- Puanları
- 1,358
- Yaş
- 37
- Konum
- ANKARA
Ve nasıl hissettiniz?
Aşk hrhldNe anlamda ?
İyide ne alâka?Dostlar aşağıdaki linkten uye oluyosunuz kimlik onayı yaptıktan sonra banka havalesi ile veya papara ile çekim yapıyorsunuz saygilarla kanıt asagda link var 20 dolar hesabına yatıyor kimlik onayı yaptıktan ...
Reklam işte.İyide ne alâka?
Adam nereye reklam yapıcağını şaşırmışİyide ne alâka?
nerden biliyosun senden daha iyisini bulamayacağını. Eminim senden daha yakışıklı daha zengin ve daha iyisi vardırArkadaşlar canımı sıkan ne biliyormusunuz, açık yüreklilikle söylüyorum ben ondan daha iyisini bulamam oda benden daha iyisini bulamaz, ama aptal işte herkesin ona dediği gibi ?
Alıntıyı düzenle bence adamın mesajını silmişler link gitsin bariİyide ne alâka?
Takılmışsın aynı noktaya boş ver gitsin yahu. Kendini mental olarak yorarsın ancak.Arkadaşlar canımı sıkan ne biliyormusunuz, açık yüreklilikle söylüyorum ben ondan daha iyisini bulamam oda benden daha iyisini bulamaz, ama aptal işte herkesin ona dediği gibi ?
Raporladım reklamdan dolayı o yüzden mesajı silindi.Alıntıyı düzenle bence adamın mesajını silmişler link gitsin bari
Mesajı düzenle diyor ne alaka yazdığın mesajın alıntısında link var ya onu diyor.Raporladım reklamdan dolayı o yüzden mesajı silindi.
Şu an o durumdayım sevdiğim kızı anca dersanede görüyordum o beni takmıyordu bile ama şimdi yok hep üzülüyorum ??Ve nasıl hissettiniz?
Sence de senin için daha çok çok çok erken değil mi, ben o yaşta hiç anlamazdım o işlerden, hala da anlamıyorumŞu an o durumdayım sevdiğim kızı anca dersanede görüyordum o beni takmıyordu bile ama şimdi yok hep üzülüyorum ??
Abi sadece duygularımı söylemek istiyorum onla sevgili gibi birşey düşünmüyorum artık onunda ne düşündüğünü öğreneyim yeter.Sence de senin için daha çok çok çok erken değil mi, ben o yaşta hiç anlamazdım o işlerden, hala da anlamıyorum
Söyle en fazla reddeder ne olacak henüz 12 yaşındasın. Sanki sevgili olsanız evlenecekmişsiniz gibi konuşuyorsun. Bunlar önemsiz şeyler.Abi sadece duygularımı söylemek istiyorum onla sevgili gibi birşey düşünmüyorum artık onunda ne düşündüğünü öğreneyim yeter.
Söyle gitsin. En fazla reddeder. Reddetsede ne olcak.Abi sadece duygularımı söylemek istiyorum onla sevgili gibi birşey düşünmüyorum artık onunda ne düşündüğünü öğreneyim yeter.
He Vallah dershaneler açılsın çıkacam karşısına söylecemSöyle gitsin. En fazla reddeder. Reddetsede ne olcak.
Karşılık bulamiyince sert bir şekilde kapıdan çıkıp arabam ve bilgisayara bağlandim insanlara fazla değer vermeVe nasıl hissettiniz?
Sapık gibi de yaklaşma kıza, arkadaşlığınızı ilerletip söyle bence.He Vallah dershaneler açılsın çıkacam karşısına söylecem
Söylemek en iyisi. Sonra insanın içinde kalıyor.He Vallah dershaneler açılsın çıkacam karşısına söylecem
Belki başkası vardır diye düşünüyorum ondan söylecem sonra bunları unut dicem birde ailesini çagirmasindan korkuyorumSapık gibi de yaklaşma kıza, arkadaşlığınızı ilerletip söyle bence.
Benim çevremde 7-6. sınıfta reddedilenler bolca oldu tek bir tanesi bile ailesini çağırmadı. 6. veya 5. sınıfta çağırırlar ama 7. sınıftada olmaz yani.Belki başkası vardır diye düşünüyorum ondan söylecem sonra bunları unut dicem birde ailesini çagirmasindan korkuyorum