Sevgilisine dev ekrandan evlenme teklif etti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hellish
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hellish

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Sürpriz evlilik teklifi, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından alkışlandı. Evlilik teklifi karşısında çok şaşırdığını belirten Gülcan Çakıcı, "Beklemediğim büyük bir sürpriz oldu. Aldığım bu duygu ve sevgi dolu evlilik teklifi karşısında 'hayır' demem söz konusu olamaz. Beni bu şekilde onurlandıran aşkıma teşekkür ediyorum" dedi.
Mehmet Kavas ise kız arkadaşına olan büyük sevgisini herkesin görmesini istediğini, bu nedenle evlilik teklifini bütün Kuşadası halkıyla paylaşmak istediğini kaydetti. Kavas, 31 Ocakta nişan, yazın ise düğün yapmak istediğini bildirdi.

http://haber.mynet.com/sayfali/gunc...lenme-teklif-etti/28Ocak2008/X1201524480640/2

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Ne romantik. :D Evet evet evet :D :D :D

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
artık bu yöntemde klasikleşti ama yinede tebrikler Allah tamamına erdirsin...

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Senin için klasik olmayan bir teklifte bulunan olur belki şirine. :D :D

linux

Doçent
Reaksiyon puanı
1
şirineye bende katılıyorum klasik fakat kimden beklediğinden önemli yani hiç yapmayack adam yaparasa o zaman şaşırlar....
aman gözünü sevim.. klasikliğin...
bi diz çök bi tek taş birazda afilli söz tmmdır...zaten ewleneme teklif de büyük ihtimal kabul eder :D :D

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
sende haklısın linux doğru söylüyon önemli olan kalbine dokunabilmiş olması....!

linux

Doçent
Reaksiyon puanı
1
aşka inanmıyorum ben sadece sevgiye inanıyorum..
aşk sadece ilk görüşte hoşlanmaya verilen isim ( bence )
aşk biter ama sevgi sonsuzdur.. sevgide hediye ne bileyim bu tür şeylerle ifade edilemez.. sevgiyi anlatmak değil anlamak bence önemli mesela şahsen ben. seni seviyoumu da duymak isterimde. söylenmesinden çok icraat olarak görmek isterim.
icraat ne peki o da zaten bana bakarken gözlerinden anlamam veya ayrıldıktan 5 dk sonra özledim die msj cekmesi falan yaa bilim işte o anda yissedilen mutluluk...

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
linux bu sefer sana katıldığı mı söyleyemiycem...!

Aşk sadece ilk görüşte hoşlanma değil...!

Şimdi burada aşkın tarifini yapıp duygusallaşmak istemiyorum...!(:

Ama şunu söyleyebilirim.... Bazı evlilikler de ki çoğu evliliklerde böyle oluyordur... Artık sorumluluklar artmıştır belki geçim sıkıntısı vardır veya başka sorunlar başlar.... onlarla mücadele ederken aşkını eskisi gibi yaşayamazsın bazı şeyler değişir ama o aşkın sende yaratmış olduğu sevgi ve saygı eşinle birlikte bütün sorunlara göğüs germene yardımcı olur....
Ama şu kaçınılmaz ki tartışmalar, küsmeler, acılar.... pek çok şey yaşandığından artık Aşkını o ilk zamanlarda yaşadığın gibi heycanla yaşamazsın Aşk artık yerini sevgi ve saygıya bırakmıştır zamanla.... Artık o beraberliği ayakta tutan Aşk değil Sevgi ve Saygı olur.

linux

Doçent
Reaksiyon puanı
1
*SiRiNe* dedi ki:
Şimdi burada aşkın tarifini yapıp duygusallaşmak istemiyorum...!(:

yaşamazsın Aşk artık yerini sevgi ve saygıya bırakmıştır zamanla.... Artık o beraberliği ayakta tutan Aşk değil Sevgi ve Saygı olur.

:) duygusallaşma yaa iki dk muhabbet ediyoruz :D

ben aşk yok demiyorum ki ilk görüş aşk diyorum sonrası sevgi..
mesela niye çok sevenler ayrılır çünkü hep buluştuklarında iyi hallerini görürler ama ewlenince gerçek görüntülerini alırlar ve iş farklı olmaya başlar

Jengar

Profesör
Reaksiyon puanı
23
genede adama helal olsun cesaretini toplamış ve bu şekilde bi teklif yapmış :D

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Tüh bir kişi daha başını yaktı. :) Pardon mutlu oldu