Sevgili Seçerken Aman Dikkat

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan -BeSTe-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

-BeSTe-

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Sevgili Seçerken Aman Dikkat
"Meğer doğru insan değilmiş! Nasıl böyle bir hata yaptım, biraz daha dikkatli olsaydım böyle olmazdı" deriz demesine de, tekrar tekrar aynı yanlışa düşer, hiç olmayacak birini seçeriz.

457962812.jpg

"Yine yanlış yaptım. Bir daha asla iyi tanımadan (!) birlikte olmayacağım..." Bu nakarat böyle uzar gider. Peki neden bu yanlış seçimleri yapıyor insan, biliyor musunuz? Bakalım neden seçtiklerimiz "kötü" çıkıyor, neleri görmezden gelip, atlıyoruz, neleri görmemiz gerekiyor:

"Biraz ama birazcık temizliğe dikkat etmeyen bir görüntüsü var ama bazen böyle, yoksa genelde çekici biri."

Mantık hatası yapmıyoruz merak etmeyin. Temizlik konusuyla çekiciliğin bir ilişkisi yok elbette. Doyurucu bir ilişkiye duyduğumuz açlık bize bu mantıksız sözleri (bilerek) söyletiyor. Biz söyledik, ama siz söylemeyin!
"Biraz çok içiyor sanki, ama olsun, kim içmiyor ki?! Hem o içmesin de kim içsin, geçirdiği korkunç çocukluk dönemini ben yaşasaydım şimdiye çoktan alkoliktim."

Sanki herkes el bebek gül bebek büyümüş de, bir onun çocukluğu kötü. Belli ki bu adam kalıbında durduğu gibi değil. Gönder! Yoksa bir daha gönderemezsin.

"O son cadı sevgilisi neler yapmış benim canıma!"

Kim bilir sizin canınız neler yaptı o zavallı kıza. Sorun soruşturun bakalım, belki kendinize de bir pay düşer. Şimdiye kadar bütün sevgilileri cadıydı da bir siz mi meleksiniz? Abartmayın... Adam baştan hatalı, iyi bir ilişki referansı bile yok. Siz neye güvenip onunla birlikte olacaksınız? Belki sizden sonraki sevgilisi de size cadı diyecektir!

"Kaç yaşına gelmiş, hala evlenmemiş. Galiba hayatının kadınını bulamamış. Herkes öyle kötü durumda ki nasıl bulsun. Ama iyi olmuş, artık birlikte mükemmel bir ilişkimiz olacak."

O, bu mükemmel ilişkilerden her gün yaşıyordur, öbürü için de zaman kalmıyordur. Belki de o iyi bir insandır da, layığı olabilecek birini bulamamıştır. Yani...

"O kadar çok çalışıyor ki, iyi bir hayatı olsun diye. Bana fazla zaman ayıramıyor ama beni sevdiğine eminim."

Biz de eminiz, sık sık katıldığı iş toplantılarını şöyle bir yoklayın, bakalım gerçekten hangi "iş"le meşgul... Hayatınızı iş (!) toplantılarından dönmesini bekleyeceğiniz bir erkeğe adamak istediğinizden emin misiniz? "hayıııır!" İyi o zaman, bu da olmadı.

"Evi çok dağınık ama onun kişiliği öyle. Olsun..."

Eee, ilişkiniz boyunca artık siz toplarsınız evini, onun da size ihtiyacı vardı zaten. Sizin de bütün istediğiniz; "şöyle dağınık bir adam bulsam da, evini toplasam"dı. Şaka yapıyoruz elbette... Bunu bir gün yapacaksınız, iki gün yapacaksınız, üç, dört....

"İnsanlardan hep uzak durmaya çalışıyor... Üst üste çok darbeler yedi anlaşılan."

Adam antisosyal işte!!! Siz de öyle, aradığınız da böyle biriydi değil mi? Saçmalamayın, her zaman bunun tersi hayaller kurmaz mıydınız? Ne çabuk unuttunuz. O yüzden siz hiç bu ilişkiye niyetlenmeyin, bozacaksınız.

Kaynak : Pandora'nın Kutusu (A) (A)

kullanıcı

Profesör
Reaksiyon puanı
2
İlginç bir yazı. Bu yazıyı neden buraya koydun acaba? Çocukluğuna inmek gerek sebebini öğrenmek için. :P

-BeSTe-

Profesör
Reaksiyon puanı
4
kullanıcı dedi ki:
İlginç bir yazı. Bu yazıyı neden buraya koydun acaba? Çocukluğuna inmek gerek sebebini öğrenmek için. :P

? çok komiksin :P

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
"İnsanlardan hep uzak durmaya çalışıyor... Üst üste çok darbeler yedi anlaşılan."

Adam antisosyal işte!!! Siz de öyle, aradığınız da böyle biriydi değil mi? Saçmalamayın, her zaman bunun tersi hayaller kurmaz mıydınız? Ne çabuk unuttunuz. O yüzden siz hiç bu ilişkiye niyetlenmeyin, bozacaksınız.

İşte beni anlatan bölümü :D

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
@kullanıcı Fazla kurcalamamak lazım...agır sert materyallerle karsı karsıya kalabilirsin :D demedi deme :P

hellish

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Bikere küçük yaşta sevgili seçerseniz tabikide daha sonra yanlış yaptığınızı anlarsınız

kullanıcı

Profesör
Reaksiyon puanı
2
calvaria dedi ki:
@kullanıcı Fazla kurcalamamak lazım...agır sert materyallerle karsı karsıya kalabilirsin :D demedi deme :P
o.O Ne gibi? Şurda konuyla ilgili gırgır yapıyoruz yahu. %(

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
Hayatımızı okuyarak herşeyi kitabına uygun yaşarsak ne tadı kalır ki :)

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
kullanıcı renkli yazı stili kullanmak yassak !

bir ikincisi komiklik yapayım derken duvara toslama ;)