• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Sevgili bulmanın yolları!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Belki çok kez pişman olmuşuzdur aklımızda biriktirdiklerimizi söylemediğimiz için. Ve her gidenin ardından birkaç damla gözyaşı dökmüşüzdür. Belki canımız yanmıştır, belki gidenin canını yakmışızdır. Bir kez de olmamıştır bu. Bir değil belki daha çok insana söyleyemediklerimizi saklarız hala derin limanlarımızın birinde, unutmadan, eksiltmeden ama her yeni kişi için biraz daha çoğaltarak

Peki gidenlere 'dön' dedik mi içten gelerek? En sevdiğiniz nerede hiç biliyor musunuz? Kim bilir kaç kez sorduk kendimize ve pişmanlık duyduk o yalan sözcükleri söylemekten. Kaç kalp kırdık durduk yere o büyülü cümleleri söylerken...

Siz iyisi mi bu yıl ki Sevgililer Günü'ne saklayın en doğrularınızı. Verdiğiniz değerlerin karşılıklı, edilen yeminlerin yalan olmadığı mutlu bir Sevgililer Günü diliyoruz..

10 Adımda Sevgili Bulun

KAYNAK

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Aman Allahım ne günlere kaldık. :D Ama doğruluk payı epey var bu yazıda.

Teşekkürler. :happy:

centigrade

Doçent
Reaksiyon puanı
4
'Haydi toplumun çivisini nasıl daha fazla çıkarırız ' başlıklı bir yazı olsaymış daha uygun olurmuş.

Eğer yazılanlar da fotoğraflardaki gibi bir hayatı özleyenleri cezbettiyse söylenebilecek tek bir söz var benim nazarımda;

Allah yardımcımız olsun...

xxBlackPearl

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Günlük hayatımda bürokrasi (insanı kanser eden sistem) ile çok sık karşılaşmak zorunda olan biri olarak , neden bilmem bu yazıyı okuduğumda bununda bir bürokrasi çeşidi olduğuna karar verdim :)

Önce yukarıdaki seçeneklerden birini seçiyoruz , sonra arayışa giriyoruz , daha sonra birini bulup sevgili oluyoruz, daha sonra gidip hediye alıyoruz ve en son olarak da mutlu bir çift olup sevgililer gününü kutluyoruz .

Peh ne saçma yaa Allah herkese hidayet versin...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Günlük hayatımda bürokrasi (insanı kanser eden sistem) ile çok sık karşılaşmak zorunda olan biri olarak , neden bilmem bu yazıyı okuduğumda bununda bir bürokrasi çeşidi olduğuna karar verdim :)

Önce yukarıdaki seçeneklerden birini seçiyoruz , sonra arayışa giriyoruz , daha sonra birini bulup sevgili oluyoruz, daha sonra gidip hediye alıyoruz ve en son olarak da mutlu bir çift olup sevgililer gününü kutluyoruz .

Peh ne saçma yaa Allah herkese hidayet versin...
Dediklerin doğru vallahi. Komik yazılar kısmına mı açsaydım acep bu konuyu? :D:D:D

Panculli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Rahmetli Kemal Sunal'ın Bir filmi vardı o aklıma geldi kızı tavlamak için kitap okuyordu :D :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Rahmetli Kemal Sunal'ın Bir filmi vardı o aklıma geldi kızı tavlamak için kitap okuyordu :D :D
İnan konuyu açarken benim de aklımda o vardı. :D

Çok sert ama bilhakis çok kibarımdır, çok iyi dans ederim vs. :D:D:D

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Sevgilinin Bulma Yolu Para Dan Geçiyor Bunu UNutmayın Paranız olsun Yeterki:)

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Arkadaş ortamı ve görücü usulü en mantıklı yöntemler.Öyle bir bakışta falan hikaye :D

32.sefo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Gerçek sevgiyi arayan biriyim ve asla bi kızın peşinde koşmam.. O beni bulur; ben onu bırakmam.. Hep böyle oldu..
18 yasıma kadar 3 sevgilim oldu üçünde de onlar beni buldu.. =/

sonuc: hüsran! Aşk bi işe yaramıyo.. Vakit kaybı

Yazılımcıyım; c# a vb.net e asp.net e asp ye php ye ve javascript e aşığım.. Onları brakmıcam :D

Edit: Sacma oldu pardon :D :S