Sevenler varmı???

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seciL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Sabah bir arkadaşlıma çok keyifli bir sohbetim oldu ... konuştuğumuz konulardan biride Kilo şişmanlık!!!!!yani şişman seven kız erkek var mıdır? şişman demeğimde toplu yada balık etli
önemli olan anlaşmak Bi insan hem şişman hem güzel yakışıklı olabilir..
Yani erkek vardır şişman,tatlı, sempatik.. Yani kiloyla bi ilgisii yok sevmenin..
Sevmek öyledir ki bi bakmışsın bi bakışına hapsolmuş gitmişsindir..

kilonun ne önemi var mühim olan insanlık :)

küçükken hep göbekli bi sewglim olsun isterdim bu dileğim isteğim çok şükür gerçekleştti aşkım çok sewmli yuhaaa :D fazla söze gerek var mı

bu konu hakkındaki düşünceleriniz neler??

ulvi_kcky

Doçent
Reaksiyon puanı
0
İyi biri olduktan sonra neden olmasın. Hem sıska, kemikleri sayılan bir kız o kadarda çekici durmuyor bana göre. Yalnız kiloyu da abartmamak lazım.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
İşin, dünya popülasyonunu korumakla görevlenmiş kişilerin, işlerini icra ederken mevsim normallerini düşünen kişileri anlayabiliyorum.

Daha anlaşılabilir bir ifadeyle; sevgilisi hem yazlık hem de kışlık olsun isteyenleri ben de çok iyi anlıyorum ve destekliyorum.

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Şişman olmasın ama erkeklerde hafif göbek yakışıyor... :D Bayanlarda göbek de şişmanlıkta pek hoş olmuyor ama nedense şişman bayanların yüzü çok tatlı oluyor.

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Benim aşkım tombişimmm ama ben onu çok sefiyorum sağlık açısından kilolu olmamak lazım ama ben aşkımı öle daha çok sefiyorum hep öle kalsın çok tatlı tontişimm benimmmmm kızma bana sefgilimmm :) ben seni senin beni her halimle sevdiğin gibi seviyorum :)

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Ben mi tombişim yaw :P

Hafif bi göbek var yani biraz hafif diyelim. Balık etlisinin biraz daha etlisi :)

Bende seni öle cok seviorum hem yani normalsin gülüm zayıfsın ama zayıflamaya calısıosun hala :) Ben böle halimden memnunum

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Bende çok az demek istemiştim canım sefgilimmm yok göbüş möbüşş :)

Sefgilim benle olsun onlar geçer gider 1 hafta bişey yemeyiz dert değil yeterki sen hep benle ol dimi sefgilim ? :)

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Bende çok az demek istemiştim canım sefgilimmm yok göbüş möbüşş :)

Sefgilim benle olsun onlar geçer gider 1 hafta bişey yemeyiz dert değil yeterki sen hep benle ol dimi sefgilim ? :)

Kesinlikle prenses kesinlikle :) Sonsuza Kadar ;)

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Çok zayıflık çirkin bence ...var böyle eti kemiğe yapışmış hanım kızımız ismi lazım değil o kendini bilir...Lütfen sağlıklı beslenelim diyorum

şişman erkek seven çok azdır ama şişman kız seven vardır. tabi bunların bi önemi yok.anlaştıktan sevdikten sonra dışarı taşan yağları görmüyosun bile :D şışman olsun benimm olsunn ama yeterkı ,ınsan olsun severım yanı :D

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Ne çok zayıf olsun nede çok şişman olsun. Hem ortası olsun hemde hayat görüşü olsun. Espirili cana yakın olsun. Dürüst , güvenilir olsun. Tamam işte evlenilecek kız/erkek :)

kullanıcı

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ne çok zayıf olsun nede çok şişman olsun. Hem ortası olsun hemde hayat görüşü olsun. Espirili cana yakın olsun. Dürüst , güvenilir olsun. Tamam işte evlenilecek kız/erkek :)

Dikkat dikkat. İlgili ilanı dinlediniz. İlgilenenlere duyurulur. :P
Tamam tamam sustum. :# Azcık muzurluk yapayım dedim. :$

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Birde "aşık" gibi baksın her zaman . Ah ah :( Konuşturmayın beni doluyum çok :(