Sevdiğim bir arkadaşım tarafından yanlış anlaşıldım. Yardım edin aramızı nasıl düzeltirim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LucasAga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

LucasAga

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kız şiir yazmıştı.Bende gittim ve şiirini atarmsın (Whatsapp)dedim.Kız üşendim be öff dedi. Okulda gösteririm dedi. Sonra okulda yanıma geldi ve ''Allah'ın ergeni sapık sapık yazıyor bir git sanki ne olduğunuzu bilmiyorum.''dedi.Cidden amacım şiirdi sadece yüz kere açıkladım ama yinede inanmadı.Yardım edin aramızı nasıl düzeltirim ikna ederim böyle bir insan olmadığıma?

Son düzenleyen moderatör:

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
9-) Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
Bunda korkulacak bi şey göremiyorum neden bu kadar endişelisin ki...? Hatta sen masumsan kızın özür dilemesi gerekli. Tabi yazılanlar doğru ise.

Reaksiyon puanı
5,171
Arada bir şeyler eksik gibi, sanki bir şeyleri anlatmıyorsun... Eğer şiiri istemene bu kadar kızsa neden okulda gösteririm desin ki... Muhtemelen başka bir şeye kızmış.

Logithx

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,104
Böyle kendini beğenmişlerden uzak duracaksın zaten üşendim be öf demesi bile bunu açıklıyor..

LucasAga

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arada bir şeyler eksik gibi, sanki bir şeyleri anlatmıyorsun... Eğer şiiri istemene bu kadar kızsa neden okulda gösteririm desin ki... Muhtemelen başka bir şeye kızmış.
Hocam kıza ne bir hakaret ettim ne de rencide edici bir davranışta bulundum ne de ergence bir diyalogta şiiri ise hoşlandığım kıza yazıcaktım oyüzden istedim.Tek suçum bu ve böyle bir tavır içerisine girdi. Hoşlandığım kişi için isteğimi söyleyemem çünkü bu da benim özelim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle kendini beğenmişlerden uzak duracaksın zaten üşendim be öf demesi bile bunu açıklıyor..
Orası öylede ama insan değer verdiği arkadaşlarından bir seferde vazgeçemiyor ne yazıkki hocam.

Logithx

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,104
Değer verdiğin arkadaşın sana bu üslübla davranıyorsa tabi senin bir suçun yoksa olmadığını söylüyorsun ona dayanarak söylüyorum değer verme o kişiye..

Kaan Omurtak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
9-) Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır.

Niye bunu paylaşma gereği duydun?