Merhabalar. 120mm mavi ledli sessiz egzoz fanı almak istiyorum. Fiyat aralığım maksimum 50'tlye kadar.
Şahsen akasa vegas modelleri çok ilgimi çekti.
www.hepsiburada.com
Ayrıca şu 2 modelin de beğenildiğini gördüm.
www.hepsiburada.com
www.hepsiburada.com
Sizce Akasanın o modeli alınır mı? Sizin tavsiyeleriniz nelerdir?
Bir de sürekli görüyorum pwm fanlar kontrol edilebiliyor 3pinli fanlar kontrol edilemiyor diye. Ben şuan kasamdaki 3 pinli fanları anakart üzerinden rahatlıkla kontrol edebiliyorum hatta hız profilleri oluşturup işlemci sıcaklığına göre hızlarını da otomatik ayarlamalarını sağlayabiliyorum. Bu durumda 4 pin ile 3 pin arasında ne gibi bir fark kalıyor? Biri voltaj ile hız ayarlıyor biri pwm sayesinde bunu biliyorum ancak pratikte ne gibi bir farkı var?
Teşekkürler şimdiden.
Şahsen akasa vegas modelleri çok ilgimi çekti.
Akasa Vegas Mavi 15 Ledli 12cm Fan (AK-FN091-BL) Fiyatı
Akasa Vegas Mavi 15 Ledli 12cm Fan (AK-FN091-BL) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Aerocool 12cm PWM 4Pin Mavi Ledi Kasa Fanı (AE-CFPL120BL) Fiyatı
Aerocool 12cm PWM 4Pin Mavi Ledi Kasa Fanı (AE-CFPL120BL) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Dark 12cm Ultra Bright 33X Mavi Ledli Kasa Fanı (DKCCFB122B) Fiyatı
Dark 12cm Ultra Bright 33X Mavi Ledli Kasa Fanı (DKCCFB122B) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Bir de sürekli görüyorum pwm fanlar kontrol edilebiliyor 3pinli fanlar kontrol edilemiyor diye. Ben şuan kasamdaki 3 pinli fanları anakart üzerinden rahatlıkla kontrol edebiliyorum hatta hız profilleri oluşturup işlemci sıcaklığına göre hızlarını da otomatik ayarlamalarını sağlayabiliyorum. Bu durumda 4 pin ile 3 pin arasında ne gibi bir fark kalıyor? Biri voltaj ile hız ayarlıyor biri pwm sayesinde bunu biliyorum ancak pratikte ne gibi bir farkı var?
Teşekkürler şimdiden.