Sesin anlaşılırlığı bozulmadan ses dosyasının devrini düşürecek yazılım lazım

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
sesin anlaşılırlığını bozmadan sesin devrini azaltacak program lazım,bir ses dosyasındaki konuşmaların devrini azaltıp konuşmaları yazıya çevirirken zamandan kazanmak için gerekli .
45lik plaklarda olduğu gibi ses hızını düşürmek istiyorum ama ses anlaşılır olsun istiyorum bir kaç ses kaydedici programla dendim ,ayrıca kmplayer le denedim düşürüyorlar ama sesi anlamakta zorlanıyorum,bildiğiniz daha iyi bir yazılım var ise paylaşırsanız sevinirim.teşekkür ederim.
bir videodaki konuşmaları yazıya aktaracağım ,konuşmalara yetişemediğim için ,ses devrini düşürüp konuşmaları daha rahat bir şekilde dinleyip yazıya aktaracağım.
şimdi aklıma gelir gibi oldu bunu bir dj programı ile yapabilirim,fakat hangi dj programını indirsem acaba?sizin bidliğiniz hangi dj programı var başarılı
şimdi atomix virtual dj indiriyorum umuyorum bu program faydalı olacak,sizinde önerileriniz var ise paylaşırsanız sevinirim,isteğimi daha sade bir dille anlatayım 45 lik plak düşünün birde bir belgesel düşünün o belgeseldeki sesi programa ekleyip oradan sesin devrini hızını düşüreceğim böylelikle belgeselde dinlediğim konuşmalar yavaş olacağı için eş zamanlı belgeseldeki konuşmalara paralel bende o konuşmaları yazıya aktarabileceğim konuşmalar yavaş olduğu için.