samsung gio GT-SS660 telefonu alalı 1 hafta oldu. Bu süre içinde 3 konuşmalarımda sesimin karşıya gitmemesi sorununu yaşadım. Forundaki bazı arkadaşlar parazit gidericiyi kapatın yazmış. Ayarlar-Arama ayarları-İlave ayarlara girdiğimde Arayanın kimliği, arama bekletme ve yakınlık sensörü şıkları var parazit giderici diye bir yazı yok. Birisi ( mabil ag ayarlarina girip gsm ve wdcma olarak secili olan ayarinizi
sadece gsm yapin) demiş ama mobil ağ ayarlarında gsm ve vdcma diye birşey göremedim. Bir diğeri ( Küçük bir pamuk parçasını üstteki mikrofon civarına koyup kapağı kapattığımda sorun tamamen ortadan kalktı ) demiş ama bunekadar doğru onuda bilmiyorum. Sizlerin ses sorunlarına ilişkin bir cevabınıza rastlamadım. Telefon görünüm ve hafiflik açısından iyi olmakla beraber ses sorunu yüzünden aldığıma da çok pişmanım.
sadece gsm yapin) demiş ama mobil ağ ayarlarında gsm ve vdcma diye birşey göremedim. Bir diğeri ( Küçük bir pamuk parçasını üstteki mikrofon civarına koyup kapağı kapattığımda sorun tamamen ortadan kalktı ) demiş ama bunekadar doğru onuda bilmiyorum. Sizlerin ses sorunlarına ilişkin bir cevabınıza rastlamadım. Telefon görünüm ve hafiflik açısından iyi olmakla beraber ses sorunu yüzünden aldığıma da çok pişmanım.