SES SORUNU ( KULAKLIK ) ( LOGİTECH G35)

AhmetErarslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, Logitech G35 kullanıyorum. Kulaklığı bilgisayarıma taktım sonrasında teamspeak programını açtım sesim gidiyor mu diye evet gidiyordu ve ses kulaklıktan geliyordu. Sonrasında youtube'dan müzik açtım fakat ses hoparlörden geliyordu. Bunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen moderatör:

squidword

Doçent
Reaksiyon puanı
68
Merhaba, Logitech G35 kullanıyorum. Kulaklığı bilgisayarıma taktım sonrasında teamspeak programını açtım sesim gidiyor mu diye evet gidiyordu ve ses kulaklıktan geliyordu. Sonrasında youtube'dan müzik açtım fakat ses hoparlörden geliyordu. Bunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.
Sağ altta ses simgesine sağ tıklayıp kayıttan yürütme aygıtlarına bas. Oradan kulaklığı bulup varsayılan olarak seçmen gerekiyor.

Son düzenleyen moderatör:

AhmetErarslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Varsayılan aygıtı kulaklık olarak seçtim, ses tamamen gitti. Ondan sonra tekrar hoparlörü varsayılan aygıt yapıp kulaklığı tak çıkar yaptım. Yine aynı sorun :(

Ekli dosyalar

• frm.PNG
    frm.PNG
    106.1 KB · Görüntüleme: 860

squidword

Doçent
Reaksiyon puanı
68
Varsayılan aygıtı kulaklık olarak seçtim, ses tamamen gitti. Ondan sonra tekrar hoparlörü varsayılan aygıt yapıp kulaklığı tak çıkar yaptım. Yine aynı sorun :(
Logitech oyun yazılımı yüklü mü peki? Bir de sorun sadece youtubeda mı yoksa diğer seslerde de var mı?

AhmetErarslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet, yüklü. Sadece kulaklıktan teamspeak sesini alabiliyorum diğer sesler hoparlörden geliyor.

mert2616

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı kulaklıktan bende de var logıtech kulaklıgın destegini kapatmıs beem firması ile ortak yapımmıs anlasmaları bittigi icin programlar gormuyor saka gibi çöp oldu o kadar para verdimiz kulaklık