Ses Karti Tavsiye?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan infooo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

infooo

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bi ses karti almaya karar verdim ama kararsizim
z5500 kullaniyorum
coax ve optic cikislari olan bi ses karti ariyorum ama bisey bulamadim bi tane buldum creative 300$ civari bisey o kdar para vermek pek mantikli gelmiyo bi yardim edin bildiginiz kullandiginiz tavsiye edebileceginiz varsa bekliyorum 150-200 liraya kadar olursa :)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
craetive alacaksan, almadan önce global sitesinden teknik desteğinin devam edip etmediğine bak. şu an piyasada satılan uygun fiyatlı, eski model creative ses kartlarının teknik desteği bitmiş durumda sb live, audigy gibi... win 7 sürücüleri bile yok. nette dolaşan support pack dosyaları var. sitelerinde de şöyle bir uyarı var:

End of Service Life
The product you have selected has been classified as 'End of Service Life'.
Support for such products is limited to online materials, such as Knowledgebase Solutions, drivers, application updates and product documentations available on the Creative Customer Support website.
Customers are also welcome to participate in our discussion forums to obtain further information.[/qoute]

almadan önce burdan kontrol et.

http://support.creative.com/Products/Products.aspx?catid=1

http://support.creative.com/Products/product_list.aspx?catID=1&CatName=Sound+Blaster#

zebaniselo

Doçent
Reaksiyon puanı
5
ASUS - XONAR D1 (AV100
SOUND PROCESSOR) PCİ SES
KARTI Bir de asus xonar d2x var.Kartlar tr de zor bulunuyor.burada 2. el ilan var. mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=35453511&p=1#35453511

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Ben usb ses kartı almıştım optik çıkışı da var. Creative x fi sound blaster 5.1

images

http://www.vatanbilgisayar.com/oem-...rici-ses-karti/productdetails.aspx?I_ID=34569

151 tl. En büyük artısı taşınabilirlik her sisteme uyma <:)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Ben usb ses kartı almıştım optik çıkışı da var. Creative x fi sound blaster 5.1

images

http://www.vatanbilgisayar.com/oem-...rici-ses-karti/productdetails.aspx?I_ID=34569

151 tl. En büyük artısı taşınabilirlik her sisteme uyma <:)

5 para etmez bir ses kartı bende de var ama kutuların içinde 1 senedir yatıyor :D ne dts desteği var ne dijital den 5.1 verebiliyor ses kalitesi o/b ile hemen hemen aynı z5500 laptop a bağlarım diye almıştım ama büyük bir hata yaptığımı sonra dan anladım :) ürünün dijital çıkışı aslında analog çevirici zaten hem analog hemde dijitali bağlayın aynı anda sesi alırsınız :D ses kartı konusunda creative kesinlikle verilen parayı hak etmiyor adam gibi sürücü desteği bile yok . zebaniselo dediği gibi asus u alabilirsin iş görür. dts kısmında ise ses kartı çok önemli değil zaten z5500 de dekoder var sadece sinyali alsın kafi :) donanimhaber den bakabilirsin fazlasıyla kaynağa ulaşabilirsin.

infooo

Asistan
Reaksiyon puanı
1
o usblerden bi arkadsim da kullaniyo ama nedense o da hic memnun degil creative kullaniyorum suan ama gercekten surucu konusunda cok kotuler urunu yapio ama surucu yok sabah 4e kadar ugrastigimi hatirliyorum :D ama su asuslar dikkatimi cekti bi inceliiim cok tesekkurler

zebaniselo

Doçent
Reaksiyon puanı
5
mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=44508044&p=1#44508044 Buraya kesin bakın.burada hangi ses çıkışlarının nasıl kullanılacağı yorumlarda detaylı anlatılmış.

PanxeR

Doçent
Reaksiyon puanı
5
bende Creative x fi sound blaster 5.1 kullanıcısıyım her türlü ihtiyacını giderecektir ses kalitesi çok iyi olan bir kart mobil olması da oldukça iyi pişman olmassın begenmeyen bir üst sürümlerdi olan pro ları alabilir :)