asprin
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 45
arkadaşlar yeni bir pc kuracağım, orta ölçekli kaliteli bir ses kartına ihtiyacım var? önerileriniz nedir?
Müzik için mi oyun için mi?arkadaşlar yeni bir pc kuracağım, orta ölçekli kaliteli bir ses kartına ihtiyacım var? önerileriniz nedir?
müzik için 3 4 5 güçlü ses sistemi takmayı düşünüyorum.Müzik için mi oyun için mi?
arama motoruna baktımda görsellerden bunu pc nin içine nasıl koyarız ki bu orkestra ses sistemi için yada ben yanlış gördüm.Roland RUBİXX22
müzik için 3 4 5 güçlü ses sistemi takmayı düşünüyorum.
Ses sistemi var mı? Yoksa kulaklıkla mı kullanacaksınız? Birde bütçe ne kadar?müzik için 3 4 5 güçlü ses sistemi takmayı düşünüyorum.
O kartlar all in one ses kartı olarak geçiyor ve harici olarak kullanılıyor. Asıl işlevleri ses kayıdı. Ancak bu ses kartları ile orkestra kaydı alabileceğinizi hiç sanmıyorum. En fazla akustik cover falan yapılır.Zaten orkestra için söyledim müzikse diye![]()
üstad 3 4 5 ses sistemi wofer sesin daha kaliteli çıkması adına söylemek istedim açıkcası profesyonel değil amacım 10 board takmak istemiyorum amacım bu.Ses sistemi var mı? Yoksa kulaklıkla mı kullanacaksınız? Birde bütçe ne kadar?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ses kayıt yada gitar kayıt ile ilgilenecek misiniz?
Sistem aktif mi pasif mi? Siz iyisimi bana sistem ekipmanlarının adını söyleyin.üstad 3 4 5 ses sistemi wofer sesin daha kaliteli çıkması adına söylemek istedim açıkcası profesyonel değil amacım 10 board takmak istemiyorum amacım bu.
EN FAZLA 200 TLSes sistemi var mı? Yoksa kulaklıkla mı kullanacaksınız? Birde bütçe ne kadar?
Ses kayıt yada gitar kayıt ile ilgilenecek misiniz?
BİLGİSAYAR drr4, 8 gby ram. i 3 veya i 5 intel 250 ssd hard disk. ekran kartına ihtiyaç duymuyorum toplama pc ise internet ve müzik ses sistemi için kuruyorum.Sistem aktif mi pasif mi? Siz iyisimi bana sistem ekipmanlarının adını söyleyin.
Ses sisteminizden bahsetmiştim.EN FAZLA 200 TL
BİLGİSAYAR drr4, 8 gby ram. i 3 veya i 5 intel 250 ssd hard disk. ekran kartına ihtiyaç duymuyorum toplama pc ise internet ve müzik ses sistemi için kuruyorum.
Jameson JS-5150 BT Bluetooth'lu USB-SD 5-1 Ses SistemiSes sisteminizden bahsetmiştim.